Zoltán Erika karácsonyi menüje nagyon pazar

F.C. | 2021. December 15.
Három napon át ínycsiklandóbbnál ínycsiklandóbb ételek kerülnek náluk az asztalra.

Zoltán Erikáéknál karácsonykor egy állandó ünnepi menüsor van, amit az énekesnő még az édesanyjától örökölt. Már a 24 éves lánya, Zoé is elkezdte tanulgatni, hogy ő is majd továbbadhassa az ő családjának – írja a likebalaton.hu.

Zoltán Erikáéknál generációkról generációkra öröklődik a karácsonyi menü (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

Mivel Zoltán Erikáék szinte csak csirkét és pulykát esznek, ezért az énekesnő szenteste magos rántott csirkemellet készít, ehhez pedig német recept alapján készített, uborkás-hagymás krumplisalátát tálal. „Bejgli is mindig kerül az asztalra. (…) Állandó édesség nálunk karácsonykor a fahéjas körte. Gesztenyepürével van megtöltve, s ezt sütöm meg úgy, hogy még csokival is leöntöm a tetejét. Olykor alkohollal is flambírozom” – mesélte a portálnak.

December 25-én fokhagymával és baconnel tűzdelt pulykasült lesz náluk az ebéd, ehhez krumpligombócot és párolt lila káposztát szervíroz. Aznap pedig a vacsora ugyancsak krumpligombóc, de akkor felszeletelve és megsütve, majd fokhagymás tejföllel leöntve tálalja.

Karácsony másnapján pedig fehérboros-citromos-majoránnás-tejszínes szósszal leöntött marhasült készül krumpligombóccal.

És ha még marad hely a hasukban, töltött káposztát is ehet a család a karácsonyi ünnepek alatt.

 

 

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Exit mobile version