nlc.hu
Meghitt percek

Edvin Martonék idei karácsonya

Edvin Martonék Balin: „Szinte ölni lehet az üzletekben karácsonyfáért, annyira nincsen”

A házaspárnak és gyerekeiknek zéró karácsonyi hangulatuk van a 30 fokban.

Edvin Marton és családja idén nyáron költözött Balira, és a karácsonyt is kint töltik, mivel most nem utaznak haza Magyarországra. Sőt a 10 napos karantén miatt a rokonok sem tudnak kilátogatni hozzájuk, így velük csupán Skype-on tudnak majd ünnepelni. A hegedűművész felesége, Marton Adrienn elárulta az RTL Klub Reggeli című műsorában, hogyan készülnek az ünnepekre 30 fokban, és hogyan töltik majd december 24-ét.

Marton Adri

Marton Adriék bérelt házában már december eleje óta áll a karácsonyfa, amelynek a beszerzése nem volt egyszerű Balin (Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó)

„Nem nagyon van karácsonyi hangulatunk. Próbálok mindent megtenni annak érdekében. Feldíszítettem a fát, becsomagoltam már pár ajándékot, díszek vannak, de valahogy nagyon trópusi ez a vidék. Nagyon-nagyon más. Nagyon nyári hangulat van, és azért nyárban karácsonyozni inkább a nyár van meg, mint a karácsony” – vallotta be.

Az ételstylist azt is elmondta, hogy csak nagy nehézségek árán lehet Balin karácsonyfához hozzájutni: „Szinte ölni lehet az üzletekben karácsonyfáért, annyira nincsen. (…) Itt azért 4 millióan élnek Balin, szerintem olyan 2 millióan vannak, akik ünneplik a karácsonyt, és ők próbálnak osztozkodni olyan 200 karácsonyfán”.

Amikor a karácsonyi menüről kérdezték, Marton Adrienn elárulta, hogy nincsen sütője, így csupán főzőlapon szokott főzni. „Bérelünk egy házat, építkezünk, jövő április-május környékén fogunk beköltözni az új házunkba, de itt, a bérelt házban nincsen sütőm, tehát ez kicsit korlátozza a lehetőségeket. Azért főzőlapon is lehet nagyon jó dolgokat tolni. (…) A srácaimnak minden másnap magyaros kaját főzök, van egy lista, hogy miket” – mesélte.

A kétgyermekes ételstylist azt is elárulta, hogyan telik majd náluk a december 24-e: „Úgy kezdjük a karácsonyt, hogy lesz egy közös reggeli, aztán kimegyünk szörfözni, aztán még csomagoljuk az ajándékokat, aztán este összeülünk”

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top