nlc.hu
Sztárok

Edvin Martonék élete Balin

Már építkezik Balin Edvin Marton és családja, saját házukba költözhetnek hamarosan

Immár Baliról köszöntek be Edvin Martonék, 4 héttel ezelőtt ugyanis megkezdődött életük legújabb fejezete.

Mint arról beszámoltunk, Balira költözött Edvin Marton és családja. A Fókusznak most megmutatták, milyen körülmények között élnek ott.

Edvin Marton

Edvin Marton és felesége, Marton Adrienn indonézül is elkezdett tanulni (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

A házaspár elárulta, rengeteg új dologgal találkoznak kint nap, mint nap; többek között kint tanultak meg robogózni, valamint a bal oldali vezetés is újdonság volt számukra. Olyan, mintha folyamatosan nyaralnának: csodás környezetben vannak, kirándulnak, a gyerekeik pedig szörfözni tanulnak.

Edvin Martonék már sok mindent megtanultak, megtapasztaltak: már tudják, hol vannak a boltok, a patika, az orvos és más szolgáltatók. Igyekeznek gyorsan felvenni a ritmust.

A tengerparttól robogóval csupán egy percre laknak egy csodás villában, de nemsokára már saját házuk is lesz. „Építkezünk, hamarosan el fog készülni a házunk. Előreláthatóan január-februárban már beköltözhetünk a saját házunkba” – mesélte a 47 éves hegedűművész, aki azt is bevallotta, hogy rengeteg tervük van: ő többek között egy balinéz hangulatú lemezt szeretne készíteni, míg felesége, Marton Andrienn egy nyers vegán séf mellett szeretne kint tanulni. 

Mindenképpen haza szeretnének költözni, de még nem tudják, mikor. Élvezik, hogy egy földi paradicsomban élhetnek.

Magyar celebek, akik ugyancsak éltek külföldön:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top