nlc.hu
Sztárok

Schell Judit a spanyolországi életéről mesélt

Schell Judit először beszélt a költözésről: „Most álltak jól a csillagok”

Nagyon változott Schell Judit élete, aki a Spanyolországban töltött iskolaév után itthon teljesen új életet kezdett.

Tavaly szeptemberben a Thália Színház évadbejelentő közleményben olvashattunk először arról, hogy Schell Judit egy iskolai évet külföldön tölt a két kisebbik gyerekével, Boldizsárral és Borbálával – már két hete Spanyolországban él, a gyerekek apja, Schmied Zoltán viszont itthon maradt. Az akkor 12 éves fiú és a 8 éves kislány ősszel kint kezdték meg a tanulmányaikat, nemrégiben pedig letelt az iskolaév.

A színésznő és a gyerekek hazaköltöznek, a színésznő most a Nők Lapjának mesélt az élményeiről. 

Schell Judit a spanyolországi életéről mesélt

Schell Judit a spanyolországi életéről mesélt a Nők Lapjának

Például arról, hogy egy andalúziai településen, tengerre nézős, nagy teraszos apartmanban éltek a gyerekekkel, akik élvezték a kinti iskolákat. Boldizsár angol-spanyol két tannyelvű, míg Bori egy Montessori-iskolába járt.

„Egy 12-13 évvel ezelőtti álmomat valósítottam meg. Most álltak jól a csillagok!” – kezdte Schell Judit, aki úgy érzi, hogy jó döntést hozott egy évvel ezelőtt. 

„Ragaszkodom az álmaimhoz, és ha valamit eltervezek, azt szeretem végigcsinálni. És ma azt gondolom, a lehető legjobban jártam-jártunk, hiszen otthon nagy lezárások, iskolabezárások voltak, és nagyrészt online zajlott az oktatás, itt minden működött, és folyamatosan volt iskola.”

Nem Marbella volt az első választása a 48 éves színésznőnek, eredetileg Costa Ricába készült, a járvány azonban keresztülhúzta a számításait. Végül egy Marbellán élő ismerőse segített neki tavaly, hogy ki tudjanak költözni. Mint kiderült, egyedül a gyerekek iskolájától függött minden, mert Judit nem keresett munkát Spanyolországban.

„Hosszú évek óta készültem arra, hogy kipróbáljam magam külföldön, tudatosan gyűjtöttem össze a rávalót. Itt, Marbellán csináltam egy költségvetést, és addig nyújtózkodtam, ameddig a takaróm ért. Azt szoktam mondani, én nem méregdrága lakásfelújításra költöttem a pénzemet, inkább élményeket és nyelvtudást adtam a gyerekeimnek.”

A színésznő hazatért, és szakmai téren is új életet akar kezdeni: bejelentette, hogy távozik a Thália Színházból. 

Ők is életet kezdtek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top