nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin új életet kezdett

Gáspár Evelin: Hagytam, hogy megalázzanak, tönkretegyenek

Gáspár Evelin állítja, minden barátja átverte és sokan csak a hírnév miatt közeledtek hozzá. Most cukrásznak tanul és rengeteget sportol.

Cukrásztanfolyamra jár, rengeteget sportol és saját vállalkozást indítana Gáspár Evelin. A fiatal lány a Blikknek adott interjút, amiből kiderül, hogy régebben ő kérte a szüleit, fejezzék be a Győzike-showt, ami miatt sokat bántották.

gáspár evelin

Gáspár Evelin (Fotó: Instagram)

Akkoriban sokat sírtam, és nem volt segítség, hogy feldolgozzam, nem is beszéltem róla, min megyek keresztül. Már tudom, hogy a párkapcsolataim azért sikerültek úgy, ahogy, mert nem tettem helyre a korábbi sérelmeket, fájdalmakat, amelyek fiatalon értek.

Evelin szerint az exei többsége csak a pénzére hajtott, minden barátja átverte. Korábban épp ezért azt mondta, hogy nem akar gyereket, családot, ám most változott a véleménye. Hisz benne, „hogy a sors ad egy olyan társat, akit szerethetek, vigyáz rám, nem bánt, és mellette úgy érzem, hogy szívesen lennék édesanya”.

Még több Gáspár Evelinről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top