nlc.hu
Sztárok

Schell Judit felmondása

Hatalmas változások előtt áll Schell Judit

Schell Judit hazaköltözik és a Tháliát is otthagyja.

Schell Judit is részt vett Enyedi Ildikó cannes-i filmpremierjén. Magánemberként érkezett, utazik egy nagyot hazafelé Spanyolországból, ahol az elmúlt évet töltötte. Szakmai szempontból itthon is új élet várja: úgy döntött, hogy elmegy a Thália Színházból – írja az Index.

Nagy változások Schell Judit életében

Schell Judit Frankie és Csányi Sándor Johnny szerepében Terrence McNally Ketten egyedül című színdarabjának próbáján a budapesti Thália Színházban 2015. május 7-én. A darabot május 9-én mutatják be Goda Krisztina rendezésében (Fotó: MTI /  Kallos Bea)

„Most még én vagyok a művészeti vezető a szerződésem végéig, de szeptembertől már nem vagyok ott” – válaszolta a lap kérdésére a színésznő. – Úgy gondoltam, az életem több területén is eljött a váltás ideje, tehát a színházban is ideje váltani. Amúgy is jellemző egyfajta ciklikusság a pályámon. A Radnótiból nyolc év után jöttem el. A Nemzeti Színházban a nyolcadik évben szültem meg Borikát, a kilencedikben pedig onnan is eljöttem.”

Tavaly Schell Judit a gyerekeivel Spanyolországba költözött, míg az édesapjuk, Schmied Zoltán továbbra is Magyarországon forgatott és színházban játszott, sőt a karantént kolleganőjével,  Ágoston Katalinnal töltötte.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top