Sztárok

12 év után újra együtt Dobó Kata és Schell Judit – alig változtak

A Csak szex és más semmi forgatásán kiderült, hogy remekül működik Dobó Kata és Schell Judit párosa. Most, 12 év után újra együtt forgattak, igaz, kicsit más volt a felállás, mint anno.

Amikor megláttuk a legfrissebb közös fotókat, rögtön beugrott ez a jelenet a Csak szex és más semmi című filmből, amelyben Dobó Kata és Schell Judit jó barátnőket alakítottak. Hihetetlen, hogy ennek már 12 éve!

12 éve és most: Dobó Kata és Schell Judit alig változott

A mostani közös képeiket elnézve a két színésznőn alig fog az idő. Ezúttal nem valami szerelmes film miatt kerültek össze, hanem a Brazilokban vállalt Dobó és Schell is szerepet. A vígjáték bemutatóján pedig összeálltak a vörös szőnyegen.

Megnézem
Összes kép (1)

Hogy láthatjuk-e a közeljövőben őket ismét együtt, azt nem tudni, bár sokan remélték annak idején, hogy valahogy majd folytatódik a Csak szex és más semmi, de erre azért elég kevés az esély. Bár ki tudja? A Bridget Jones harmadik részére sem számítottunk már, és tessék.

12 év után újra együtt Dobó Kata és Schell Judit - alig változtak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top