Sztárok

Szerelmespárok a Brazilok bemutatóján – igazi sztárparádé volt

Rengeteg sztár volt a Brazilok című film bemutatóján, és a vörös szőnyegen még a szerelemespárok is szívesen pózoltak egy kicsit a kameráknak.

Dobó Katáról és Zsidró Tamásról legutóbb a Kincsem bemutatóján készültek szerelmes képek. És most itt az újabb a Brazilok című film premierjéről. A színésznő Ilikét alakítja, aki a falu polgármesterének jobbkeze és bár nem főszerep jutott neki ebben a produkcióban, ezt ő egyáltalán nem bánta, ahogy a többi ismert színész is szívesen vett részt a filmben.

Schmied Zoltánt a Válótársak sorozatban nagyon megszerette a nagyközönség, most egészen más szerepben láthatjuk. A párja, Schell Judit színésznő szintén feltűnik majd a Brazilokban mint a polgármester felesége, és a Brazilok bemutatójára mindketten elmentek, sőt kisfiukat, Boldizsárt is magukkal vitték.

De voltak még szerelmespárok a bemutatón:

Megnézem
Összes kép (1)

 

M. Kiss Csaba rendező azt mondta, hogy az egyik álma volt ez a projekt, és nagyon sok munka előzte meg a forgatást. A Brazilok készítésében Rohonyi Gábor rendező is részt vette, a csapatba voltak amatőr szereplők, de a fent említett színészeken túl láthatjuk majd roma asszonyként Gryllus Dorkát, buszvezetőként feltűnik majd Anger Zsolt, Dobó Kata exe, de látható lesz a Válótársakban szintén szereplő Bánki Gergely, és feltűnik majd Gáspár Laci is, aki önmagát alakítja a filmben. .

r
Rohonyi Gábor (középen) a Brazilok színészeivel
fotók: Vadnai Szabolcs

Rohonyi Gábor a bemutatón elárulta, hogy a profi színészek egyenrangú partnerként kezelték az amatőr szereplőket, amit szép gesztusként értékelt, és szerinte ez is hozzájárult a film minőségéhez.

Nézd meg, hogy a szerelemespárokon kívül kik vettek részt a bemutatón: 

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top