Szabadidő

„Nem erre vezetett az utam” – pályakezdéséről vallott őszintén Schell Judit

A színésznő számára korábban elképzelhetetlen volt, hogy valaha is színészi pályára lépjen.

Tucatnyi színdarabban és számos filmben láthatták már a nézők Schell Juditot. Pedig a Csak színház és más semmi című sorozat sztárjának útja kezdetben inkább a táncművészet felé vezetett.

MTI Fotó: Kallos Bea

Fotó: MTI / Kallos Bea

„Nem erre vezetett az utam, hanem a tánc felé. Nekem a tánc volt az, ami lefoglalta az időmet, berakott egy csőbe és nem tértem ki belőle. Más nem is nagyon érdekelt, az pedig, hogy színpadon megszólaljak…? Elképzelhetetlen volt számomra. Egy vonatjegyet is alig mertem kérni, a telefonban is alig lehetett hallani” – mondta az Ülj mellém! videosorozat legújabb epizódjában Schell Judit, aki szerencsére mégis a színészi pályán kötött ki a közönség legnagyobb örömére.

A háromgyermekes színésznő imádja a hivatását, de nem árul zsákbamacskát: a pályakezdőknek a szakma minden szépségéről és nehézségéről kendőzetlenül beszél. „Nagyon jó, hogy manapság az iskolákban már vannak olyan kezdeményezések, aminek a keretén belül egy-egy szakma képviselője előadást tart, megismerteti az adott szakmát a gyerekekkel. Annak idején, ha tudtam volna, hogy a színészet ilyen erős kötöttséggel jár, ekkora szabadságvesztéssel… nem tudom, hogy felülírta volna-e az akkori döntésemet, de lehet, hogy kicsit tovább gondolkodom rajta. Lehet, hogy akkor más is elkezdett volna érdekelni vagy másra is odafigyelek, nemcsak a színészetre. Bárki, aki színész vagy színésznő akar lenni és hozzám fordul, ezzel kezdem, jobb, ha ezzel tisztában van az, aki erre a pályára készül” – árulta el.

Olvass még Schell Juditról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top