TV-sztárok

Csányi Sándor és Schell Judit újra együtt

Úgy tűnik, beindulnak a sorozatok: az RTL nagy dobása a Válótársak lesz novembertől, parádés szereposztásban (Stohl, Scherer, Lengyel) a közmédia pedig biztosra megy, és Csányi Sándorral, Schell Judittal forgatnak egy új filmsorozatot.

Majdnem ugyanaz a stáb, mint a Csak szex és más semmi című filmben, ami anno nagy sikert aratott, a cím is az elődre hajaz, hiszen Csak színház és más semmi címmel kerül majd adásba az új sorozat.

Sírós, nevetős lesz

A hatrészes dramedy (dráma és komédia keveréke) a híres díva, Alinda – akit Schell Judit alakít – és rendező férje, Csányi Sándor magánéleti válsága körül bonyolódik. A sorozatban játszik még: Szávai Viktória, Szervét Tibor, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi, Géczi Zoltán és még sokan mások. A készülő filmsorozat várhatóan szeptember végéig forog. Az már biztos, hogy a Dunán fogják sugározni az új tévéfilmet, valamikor télen, de hogy pontosan mikor, azt még nem tudni.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top