Sztárok

Még mindig bombázó a háromgyermekes Schell Judit

Szó szerint elfelejtett összeházasodni Schell Judit és Schmied Zoltán, akik tíz éve alkotnak egy párt, és két közös gyermekük is van. A meglepő sztorit D. Tóth Krisztának mesélte el a népszerű művészpár, akik először léptek fel közösen showműsorban.

Saját bevallása szerint csak a genetikának köszönheti, hogy három gyermek után is fantasztikusan néz ki Schell Judit. A színésznő D. Tóth Krisztának csütörtökön mesél arról is, hogyan vezette be legnagyobb fia életébe új párját, hogyan menedzseli családjuk életét, és hogyan oldják meg a legkisebb, tíz hónapos Bori felügyeletét színművész kedvesével, Schmied Zoltánnal.
Bár a nyilvánosság előtt keveset szereplő pár több mint tíz éve él együtt, és kapcsolatukból már két közös gyermek is született, Schell Judit és Schmied Zoltán a mai napig nem kötötte össze hivatalosan is az életét. „Egyszer Las Vegasban akartunk összeházasodni, a Fehér-kápolnában Elvisre, de azt hiszem elkaszinóztuk az időt – emlékezett vissza Judit. – Amikor hazajöttünk Amerikából, akkor jöttünk rá, hogy úristen, elfelejtettünk összeházasodni” – tette hozzá nevetve. Az idő papír nélkül is őket igazolja: együtt nevelik Judit első házasságából származó felnőtt fiát, Lackót, és közös gyermekeiket, Boldizsárt és a kilenc hónapos Borikát.  

Még mindig bombázó a háromgyermekes Schell Judit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top