Sztárok

Schell Judit: Elvették tőlem a fiamat

Őszintén vallott élete egyik legkegyetlenebb időszakáról a színésznő. Schell Judit elmondta, hogy még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében, amikor elvették tőle a kisfiát.

M. Kiss Csaba hamarosan megjelenő Boldogságkönyvében élete egyik roppant nehéz időszakáról beszél Schell Judit. A színésznő elmeséli, hogy akkori férje el akarta őt választani a kisfiától, Lackótól. “Négyéves volt a fiam, amikor beadtam a válópert, de már hamarabb kellett volna. Nem volt jó a kapcsolatunk. Nem részletezném, elég annyi, hogy a fiam nem azért került a férjemhez, mert neki ítélte a bíróság, hanem egyszerűen erővel elvette. Azt sem engedte, hogy kettesben lehessek vele. Sokáig csak akkor láthattam a fiamat, ha az apja is úgy akarta, és csakis az apja jelenlétében” – mondta Schell Judit, aki számára annyira borzalmas volt ez az időszak, hogy még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Még szerencse, hogy helyette a felelősségérzete győzött.

A férjével való kötődése annyira erős volt, hogy a történtek ellenére még egyszer kibékült vele. Hosszú idő telt el, mire képes volt végleg nemet mondani neki.

További részletek az e heti Story Magazinban!

Schell Judit: elvették tőlem a fiamat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top