Sztárok

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt az anyaszerepről Schell Judit

A színésznő nemcsak arról mesélt őszintén, hogy mennyi mindent köszönhet édesanyjának, de azt is elárulta, neki mit jelent az anyaság és ő hogyan neveli a gyermekeit.

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt az anyaszerepről Schell Judit, aki elképesztően sikeres színészi karrierje mellett maximálisan igyekszik helytállni  szülőként is. „Ha látom, hogy a gyerek valamiben jó, akkor próbálom abban jobban segíteni, hozzáadni azt, amiben felnőttként segíthetek neki, a kitartást, a gyakorlást” – mondta az Ülj mellém! videósorozat legújabb részében a színésznő, aki sokat köszönhet édesanyja nevelési elveinek.

„Úgy emlékszem, hogy mi azt csináltunk, amit akartunk. Ezért nagyon hálás vagyok édesanyámnak, mert kialakult bennem egy önkontroll és az ambíció, hogy haladjak előre. Igaz, én akkor találtam meg önmagamat, amikor megszületett a gyerekem” – árulta el a Schell Judit, akinek élete anyaként lett igazán teljes.

„A mai napig nem szeretek magammal foglalkozni. Unom magamat, se nem szeretem magam cicomázni, se befelé fordulni, semmi ilyesmit nem tudok magammal kezdeni. Engem a gyerekek visznek előre. Hozzájuk képest tudom értékelni önmagamat – mondta Schell Judit, aki édesanyja nevelési elveit viszi tovább. – Ő is támogatott minket gyerekkorunkban, ahogy én is a gyerekeimet. Viszont ő egyedül nevelt minket, nagymamámmal. Ő dolgozott, nagyi csinálta az ebédet, egészen más világ volt. Eléggé el voltunk engedve, nem volt olyan komoly rálátás, hogy hol merre járunk, mégis, működött az egész” – árulta el Schell Judit a műsorvezetőknek, Fodor Annamáriának és Molnár Andinak.

Olvass még Schell Juditról az nlc.-n:

schell judit videósorozat gyerek anya

Schell Judit (Fotó: Ülj mellém!)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top