nlc.hu
Sztárok

Rába Tímeáék a Kanári-szigeteken

Ebből él Rába Tímea a Kanári-szigeteken, az 50 éves exszépségkirálynő családostul költözött ki

Rába Tímea két évvel ezelőtt költözött ki családjával a Kanári-szigetekre. Az egykori szépségkirálynő most elárulta, mennyire jött be nekik a kinti életforma.

Bár a Kanári-szigeteken eleinte akadtak furcsaságok, amelyekkel Rába Tímeáéknak meg kellett barátkozniuk, most már otthon érzik magukat Tenerifén. Az egykori szépségkirálynő szerint csak nyertek azzal, hogy két évvel ezelőtt – kisebbik fia kruppja miatt – családostól kiköltöztekírja a legfrissebb Story magazin.

Rába Tímea

Rába Tímeának nagyon tetszik a kinti életforma – Fotó: Smagpictures.com 

A fantasztikus időjárás, a napfény, a pálmafák és az óceán látványa már önmagában felemelő érzés. Örülök, hogy a gyerekeim beleláthatnak ebbe a világba. (…) A kiköltözés még inkább összekovácsolt a gyerekeimmel. Igazi kaland ez a pár év” – vallotta be Rába Tímea, aki egy pici szépségszalont üzemeltet Tenerifén.

Bár csak társalgási szinten beszélek spanyolul, a vendégekkel megértjük egymást. A férjem (Tóbiás József – szerk.) sem unatkozik, ő is Teneriféről intézi az életét. Itthon országgyűlési képviselő volt, de visszaadta a mandátumát, hogy a családdal lehessen” – árulta el az egykori szépségkirálynő, akinek a nagyobbik fia a fiatal feleségével és kisfiával is hamarosan kiköltözik a szigetre.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story magazin

Olvass még Rába Tímeáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top