Sztárok

Külföldre költöztek, és nem bánták meg: Rába Tímea, Ada és Valkó Eszter is elhagyta az országot

Idén nagy volt a jövés-menés a sztárvilágban, és többen döntöttek úgy, hogy máshol kezdenek új életet.

Ki a párja, ki pedig gyereke egészsége miatt dönt úgy, hogy összecsomagol, és külföldön kezd új életet. Íme három sztáranyuka, akik családjukkal elhagyták Magyarországot.

Rába Tímeáék a Kanári-szigetekre, Tenerifére költöztek ki tavaly ősszel a kisebbik fiuk betegsége miatt. A 12 éves Noel ugyanis légúti problémákkal küszködött, és az orvosok azt javasolták a szülőknek, hogy olyan helyre vigyék, ahol nincs pollen, por és más allergén anyag. Az egykori szépségkirálynő rendszeresen tudósít közösségi oldalain az egzotikus szigeteken töltött mindennapjaikról. Ezek szerint remekül érzik magukat, és sikerült beilleszkedniük.

Pintér Adrienn (Ada) feladta magyarországi életét és 13 éves ikerfiaival idén ősszel Nürnbergbe költözött. A 37 éves műsorvezető a szerelme, a plasztikai sebészként dolgozó Máté miatt döntött így, a férfi ugyanis Németországban dolgozik, és évek óta távkapcsolatban éltek, februárban volt az eljegyzésük. Ada élvezi az új életét, ami elmondása szerint sok szempontból egyszerűbb, és nagyon boldog. Egyelőre háziasszonyként tevékenykedik, de szeretne kint is munkába állni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az igazi bajor csalad bevetesre keszen 🍻🎡 #oktoberfest #munich #family

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💙 🗻#weekend #travel #tourist #trip #konigssee

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

Valkó Eszter a férjét követve költözött ki kisgyerekével Maastrichtba, Radócz Péter ugyanis visszautasíthatatlan munkaajánlatot kapott Hollandiában, a házaspár pedig úgy döntött, ezt nem kellene kihagyni. Első közös gyerekük, Simon májusban született, és azóta a 45 éves műsorvezető minden idejét a babázás tölti ki. Jelenleg egy háromszintes családi házban laknak albérletben. Eszter úgy érzi, megérte áldozatot hozni a családért a kiköltözéssel.

 

Kiemelt kép: pinter_adrienn_ada_official / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top