nlc.hu
Dekor

Emilioék karácsonyi házdekorja

Karácsonyi köntösbe csomagoltatta otthonát Emilio és családja, téli mesevilág lett az otthonukból – fotók

A családfő teljesítette Tina nagy kívánságát, így felkérte az egyik legfelkapottabb dekoratőr csapatot, hogy téli mesevilágot varázsoljon az otthonukba.

Nem aprózta el a karácsonyi hangulatot családi otthonukban Emilio. A Dancing with the Starsban is bizonyító énekes úgy döntött, idén profikra bízza a díszítést.

Emilio,

Érkeznek a dekoratőrök Emilioékhez (Forrás: Drága családom)

„Tina nagyon szerette volna, ha egyszer a kedvenc dekoratőrjei veszik kezelésbe a házat. Én pedig úgy voltam vele, hogy mivel hamarosan elköltözünk, most kell megragadnom az alkalmat. Ezért megleptem Tinát a csapattal, akik egy téli mesevilágot varázsoltak az otthonunkból. Aranyozott angyalkák, karácsonyfa, girlandok. Az egész ház csillámporban úszik, de nem bánom. Tina annyira boldog, hogy talán még az újabb gyerek vállalására is rá tudom venni” – mesélte a Drága családomban Emilio, akinek a felesége valóban repes az örömtől.

Emilio,

Készül a karácsonyi dekoráció – Forrás: Drága családom

Emilio,

Valóra vált Tina nagy álma (Forrás: Drága családom)

„A három kívánságom közül az egyik valóban az volt, hogy ez a csapat dekorálja egyszer az otthonunk. Nem számítottam rá, de Emilio most teljesítette, nagyon örülök” – vallotta be boldogan a rengeteget fogyó Jellinek Tina.

Kiemelt kép: Sajtószoba

Még több karácsonyi dekoráció az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top