nlc.hu
Meghitt percek

Meglett a vásárban elvesztett pénze

Karácsonyi csoda: elvesztette az adventi vásárban a kistáskáját, benne ezer euróval – aztán olyan dolog történt, amire nem is számított

Léteznek még becsületes és lelkiismeretes emberek!
karácsonyi vásár

Vlaszta asszony az elmúlt napokban – a szlovákiai Homonnán, a karácsonyi vásárban – elvesztette az egyik kistáskáját, benne ezer euróval. Végigjárta az összes helyet, ahol megfordult, de nem járt sikerrel. Már-már lemondott róla, hogy sosem látja viszont a pénzét, amikor váratlan dolog történt – számolt be a parameter.sk.

A pénzzel teli kistáskát megtalálta egy férfi, és mivel semmilyen irat nem volt benne a pénzen kívül, leadta a rendőrségen. A rendőrök pedig visszanézték a térfigyelő kamerák felvételeit, beazonosították, majd felkutatták Vlaszta asszonyt, így átadhatták neki az elhagyott pénzét.

„Nagyon hálás vagyok a becsületes megtalálónak és rendőröknek is” – köszönte meg a szlovák nő, aki éppen lakásfelújításban van, és mint mondja, minden pénz jól jön. Nagyon örült, hogy vannak még becsületes és lelkiismeretes emberek.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top