Mesedoboz gyűjtőoldal 2.0

Lehengerbucskázik a kőről az alvó szurikáta – cuki videó

Ez a kis szurikáta olyan mélyen aludt, hogy csak arra ébredt fel, mikor már hatalmasat esett a fekhelyéül szolgáló szikláról.

Akinek az élet úgy osztotta a lapokat, hogy a testvérével megoszott emeletes ágyon övé lett a felsőbb ágy (én például ilyen vagyok) az tudhatja milyen is attól félni, hogy álmodban valamilyen valószínűtlenül bonyolult módon majd kiesel az ágy oldalsó deszkái között és a földre zuhansz. A másik forgatókönyv az, amikor leszakad az ágy, és agyonnyomod a testvéredet – ez egyébként velünk meg is történt egy szerencsére balesetmentes végkimenetelű alkalommal, de ez már egy másik történet.

Szóval az alvás sem veszélytelen dolog, ezt nagyon jól tudhatja ez a szurikáta is, aki olyan mély álomba merült, hogy arra sem riadt fel, mikor a teste megindult lefelé a szikláról. Az egy dolog, hogy az emberek kiröhögték szegényt, de a szurikáta barátai is hidegvérrel végignézték az egész zuhanást!

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top