Mindenaminő cikkek

Designolló – viktoriánus házak és adventi vásárok

"Tárgyak, terek, helyek, különleges, tehetséges tervezők, designerek. Minden, amit szeretek, szeretnék vagy megosztanék" – írja <a href=http://designollo.blog.nlcafe.hu/>blogjáról</a> Bertóty Eszter, a látvány szerelmese.

Designolló - viktoriánus házak és adventi vásárokAz úgy volt, hogy…
2010 szeptemberében barátok és ügyfelek biztatására kezdtem el megosztani minden dizájnnal kapcsolatos érdekességet, újdonságokat vagy éppen régiségeket. Lassan a blogolás a mindennapi életem részévé vált.

Miért épp a Nők Lapja Café?
A felület könnyen használható, és a stáb rengeteget segít abban, hogy a posztok eljussanak az olvasókhoz. És természetesen az oldal töretlen népszerűsége sem egy utolsó szempont. Nagyon sok barátom lelkes olvasója az NLCafénak.

Kedvenc bejegyzésed?
Több ilyen is van. Nagyon szerettem a régi viktoriánus házakról szóló képes bejegyzést, de az Origo bisztró tervezőjével történt beszélgetésről szóló poszt is kellemes emlék.

A legjobb komment?
Minden kommentnek nagyon örülök, de a legjobban azokat szeretem, amelyekben személyes élményeket osztanak meg velem az olvasók. Ilyen érkezett peldául a bécsi adventi vásárról szóló beszámolómra.

Merre tovább?
A továbbiakban is (sok képpel) az aktuális újdonságokkal szeretnék foglalkozni, hetente többször. Célom, hogy minél többen kövessék a blogot és populárisabb témákkal nagyobb aktivitásra bírjam az olvasókat.

Böngéssz a DesignOlló blog bejegyzései között! »

Vissza a microsite-ra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top