Mindenaminő cikkek

“Szerencsés vagyok, mert a témám sokakat érdekel”

"Abu Dhabiból jöttem, mesterségem címere: légiutas-kísérő, amolyan sztyúárdessz-féle" – írja Zsófi, aki két éve fogta magát és az Egyesült Arab Emirátusok fővárosába, Abu Dhabiba költözött. Az ottani nemzeti légitársaság színeiben szeli az eget – és <a href=http://sztyuvi.blog.nlcafe.hu/>írja meg kalandjait</a> a Nők Lapja Café olvasóinak.

Az úgy volt, hogy…
Az NLCafén való virtuális szószártyáságom közel két éve tart. Ezt megelőzően is írtam blogot, ugyanebben a témában, de egy másik site-on, ahol az idő múlásával egyre több pozitív visszacsatolást kaptam. Arra gondoltam, milyen klassz lenne, ha az írásaimat egy közkedvelt online magazin felületén folytathatnám tovább, így felkerestem az NLC szerkesztőit és bemutatkoztam, „itt vagyok, ragyogok, tisztelettel: sztyuvi”. Azóta csak a Caféblogon „kávézom”.

Miért épp ott?
Számomra egyértelmű volt a Nők Lapja Caféhoz  „igazolni”, hisz magam is nő vagyok, és régi törzsolvasója a Cafénak. Szerettem volna a bejegyzéseimmel minél nagyobb olvasótábort megcélozni, és ehhez keresve se találhattam volna jobb felületet: az online magazinra több százezren kattintanak egy nap.

Kedvenc bejegyzésed?
A tisztelt publikum azokat a posztjaimat szereti igazán, amikben a repülés kulisszatitkairól írok. Kvázi hogyan zajlik egy stewardess élete a díszletek mögött. Illetve sokan kíváncsiak az utazásaimra, és szívesen fogják a virtuális batyut és tartanak velem messzi, egzotikusabb tájakra. Szerencsés vagyok, mert a témám sokakat érdekel: van benne repülés, utazás, gasztronómia és a sokaknak ismeretlen közel-keleti mindennapokról is többet meg lehet tudni. Tehát afféle 4-az-1-ben „kávépor”-nak jellemezném a blogom, néhol erősebb koffeintartalommal, mert tudvalévő, hogy a véleményemet legtöbbször nem rejtem véka alá!

Kedvenc kommented?
Hű olvasóim közül egy magát Színbádra keresztelő férfi kommentelő a kedvencem. A kezdetektől olvas, és szinte mindegyik bejegyzésemhez hozzáfűz valami roppant humoros, elgondolkodtató, buzdító szösszenetet. Bölcs és humorban gazdag hozzászólásait mindig szívesen olvasom.

Merre tovább?
Amíg ezt a repülős, sztyuvis életmódot folytatom, addig a blogom is futni fog, az biztos. Szeretnék minél több úti élményről beszámolni, olyan országokról, városokról írni, amik kicsit ismeretlenebbek a nagyérdemű számára – mindezeket még több képpel illusztrálva. Kerozinmámor, gourmand-kodás, kalandok, utazás a Föld körül.

Repülj Te is a varázsszőnyegen sztyuvi blogjával! »

Vissza a microsite-ra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top