Mindenaminő cikkek

11 000 nő vetkőztetett le, 1 000 000 pedig nézte!

Lehet, hogy már találkoztunk a Sanoma női portfóliójának valamelyik oldalán. Talán éppen a Nők Lapja Café egyik rovatában láttál pózolni, de az is lehet, hogy a Cosmopolitan.hu-n vetkőztettél heves kattintásokkal. A Sanoma női kampánya során sok helyen megfordultam...

Infografika megtekintés
Infografika megtekintés!

Hogy mit is jelent számodra a több ezer lelkes vetkőztetőm?

  • 0,72%-os átkattintási arányt display kampányban (300*250-es banner)! A Sanoma női látogatóinak bizsereg az ujjuk, és imádnak kattintani, ha látnak valamit, ami tetszik nekik!
  • 1,81%-os átkattintási aránnyal futottak layeres hirdetéseim! A Sanoma Media különleges eszközeivel és izgalmas megjelenési formátumokkal garantáltan aktivizálni tudjuk a célcsoportot.
  • A pontos célzás a kiugró eredmény kulcsa, ezért tettünk egy kísérletet! Kampányunk első 5 napján csak a női látogatóinkat céloztuk a Citromail adatbázis alapján. 300*250-es bannerünkkel így 0,57%-os átkattintási arányt értünk el, ami messze meghaladja a targetálás nélküli, 0,12%-os eredményt.
  • A változatosság gyönyörködtet! A retarget lehetőségével még izgalmasabbá teheted kampányaidat! Valahányszor találkoztak a felhasználók a banneremmel, egy új pózban csábítottam őket kattintásra. Adott a lehetőség, hogy olyan bannert készíts, mely minden betöltés után megváltozik, így célcsoportod számára mindvégig frissen tudod tartani a kampányod.
  • A női portfóliónk ereje! A Sanoma Media oldalai könnyen szállítottak ilyen eredményt, hiszen női site-jainkon havonta 37,2 millió oldalletöltés keletkezik (Forrás: Gemius Explorer, 2013.01., Nők Lapja Café, StoryOnline, Wellness Cafe, Cosmopolitan.hu). Ha a hölgyeket szeretnéd elérni, a Sanoma női portfóliója az ideális választás. Több millió nő hatékony, könnyen és pontosan célozható elérése számodra is lehetséges.

Nálad az üzenet, nálunk az eszköz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top