Mindenaminő cikkek

Újraindult a Nők Lapja Café különleges jótékonysági programja

33 nehéz sorsú gyermek álmát gyűjtöttük össze, teljesíts te is egy kívánságot!

Ismét bemutatjuk 33 nehéz sorsú gyermek legnagyobb vágyát, és keressük azokat, akik teljesíteni tudnának egy-egy kérést. Olyan vágyakat válogattunk, amelyek nem kerülnek túl sok pénzbe, de annál több szeretetet, odafigyelést és némi szervezést igényelnek. Természetesen a szerkesztőség csapata kezdte meg a kívánságok teljesítését, 10 gyerekkel a budapesti Vidámparkban jártunk múlt héten: Egy vidám nap – újra indul a 33 kívánság!

Újraindult a Nők Lapja Café különleges jótékonysági programja

„Olyan gyerekeket szeretnénk élményekkel erősíteni, akik körülményeik miatt nehezen hisznek abban, hogy vágyaik valóra válhatnak. A Nők Lapja Café közössége nagyon aktív és különös érzékenységet mutat a szociális témák iránt. Arra számítunk, hogy ezúttal is sokan szeretnének majd segíteni, sőt egy-egy álom teljesítéséért akár többen is versenybe szállnak” – mondta el Jakab Kriszta, a portál főszerkesztője.

A programot már tavaly is meghirdettük: a beteg, hátrányos helyzetű vagy állami gondozásban élő gyermekek álmainak teljesítésére akkor 84-en jelentkeztek, és több mint 10 000 olvasói szavazat döntött arról, hogy közülük ki teljesítheti a kiválasztott gyermek kívánságát.

Idén május 26-ig várjuk azok jelentkezését, akik szívesen teljesítenének egy-egy gyermekálmot. Közülük majd az olvasók választják ki, kiből lehet végül jó tündér.

Itt megnézheted az összes idei kívánságot!

Az eseményeket pedig folyamatosan nyomon követheted majd itt, a 33 kívánság blogban!

Te kinek az álmát teljesítenéd?

Jelentkezz, és valósítsd meg egy gyermek vágyát!

Nagyon köszönjük!

Nők Lapja Café

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top