nlc.hu
Mindenaminő cikkek
679 084 látogató egyetlen nap alatt – rekord a Nők Lapja Cafén

679 084 látogató egyetlen nap alatt – rekord a Nők Lapja Cafén

Piacvezető női portálunk, a Nők Lapja Café a női site-ok közül elsőként mondhatja el magáról, hogy egyetlen nap alatt több mint 650 ezer felhasználó fordult meg az oldalán.

A nem tematikus online médiumok közül sem tartoznak sokan a félmillió feletti klubba, de kimondottan női oldalként ez abszolút egyedülálló teljesítménynek számít.

A kimagasló teljesítménynek köszönhetően utcahossznyira növeltük látogatottsági előnyünket a Life.hu és a Femina.hu előtt, akik a legjobb napjukon együtt sem tudtak annyi felhasználót megszólítani, mint a Nők Lapja Café önmagában. A három vezető női site idei legjobb napi látogatottságát tekintve a Nők Lapja Café elérése a Life statisztikájának kétszerese, a Feminának pedig csaknem két és félszerese. A számok magukért beszélnek.

A kimagasló eredmény nem a véletlen műve, hiszen májusban már számos alkalommal 400 ezer napi unique user felett teljesített az oldal. A sokszínű tartalom-előállításnak és az erősödő közösségimédia-aktivitásnak köszönhetően egészen biztos, hogy a jövőben még beszámolhatunk újabb rekordokról.

(Forrás: Gemius OPA; 2013. – Life.hu 2013. 03. 11. 326 700 RU – Femina.hu 2013. 03. 21. 278 712 RU)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top