Napi cuki

Csak két hetet élt a kisbárány, de nagyon sokak életére hatással volt

Egy kutya volt a legjobb barátja.

Jerryt, a kisbárányt az ontariói Fekete Kecske Farm és Menedékhely dolgozói mentették meg, miután az egyik helyi farmon az édesanyja nem volt hajlandó szoptatni, a gazda pedig nem vállalta, hogy cumisüvegből etesse.

Fotó: Facebook/Black Goat Farm and Sanctuary

A bárányka rövid idő alatt lett közönségkedvenc a menedékhelyen: a bébiállatos jógaórák és tavaszi tematikájú fotósorozatok kedvelt szereplője volt.

Fotó: Facebook/Black Goat Farm and Sanctuary

Jerry új otthonában találkozott Drake kutyával is, aki hamarosan a legjobb barátja lett. Ahogyan a kisbárányok általában az anyukájuk hátán alszanak, úgy fészkelődött Jerry a türelmes Drake hátára.

Fotó: Facebook/Black Goat Farm and Sanctuary

Drake egyértelműen viszontszerette a kis állatot, és már az első perctől kezdve vigyázott rá. A szeretetteljes környezet azonban nem volt elég, és Jerryn nem lehetett segíteni: elpusztult. Drake egyre csak kereste új barátját, de az többé nem jött haza. A farm lakói állatok és emberek egyaránt gyászolják Jerry elvesztését. 

 

Forrás: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top