Napi cuki

Cukiság! Együtt fogadták örökbe az elválaszthatatlan macskapárt

Egy ausztrál pár eredetileg azért látogatott a közelükben lévő állatmenhelyre, hogy örökbefogadják az interneten kiszemelt kismacskát, de végül testvérét sem tudták otthagyni.

Az eredetileg csak egy kiscica örökbefogadására készülő ausztrál párt is meglepte, hogy Marlow és testvére, Mittens mennyire ragaszkodnak egymáshoz. Amikor ellátogattak a menai menhelyre, és barátkozni kezdtek Marlow-val, Mittens aggódva figyelte, hogy ha testvére egy kicsit távolabb került tőle. Mindkét kiscica boldogan játszott Serenával és barátjával, ám időről időre meggyőződtek róla, hogy társuk a közelükben van. 

 

A macskakölyköket együtt találta meg az utcán egy járókelő és a menhely dolgozói szerint elválaszthatatlanok. Egy takaró alatt, egymáshoz bújva alszanak, együtt játszanak, esznek. Így a pár  úgy döntött, vagy mindkettőjüket vagy pedig egyiküket sem viszik haza, elválasztani ugyanis nem volt szívük őket egymástól. További barátkozás után végül természetesen a mindkettőjüket hazaviszik opcióra esett a választásuk. 

(Forrás: Lovemeow)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top