Napi cuki

Szédítő magasságból ment macskákat a nyugdíjas férfi

Egy amerikai egyetemi oktató nyugdíjba vonulása után új értelmet talált az életének. Az elmúlt években közel 150 macskát menekített le a környék fáiról.

Az egész úgy kezdődött, hogy a Louisiana Államban élő férfi röviddel nyugdíjazása után egy keservesen nyávogó macskára lett figyelmes a háza közelében lévő erdő egyik magas fáján. A 64 éves  Randall Kolbnak két napjába telt találni valakit, aki végül épségben le tudta menekíteni a cicát. Ezután döntött úgy, hogy kifejleszti saját macskamentő felszerelését, és a jövőben saját maga segít a bajba jutott cicákon. Akikből akad is bőven a környéken, a macskák ugyanis nagyon jó mászók felfelé, ám lefelé már sokszor bajban vannak. 

Kolb az elmúlt években közel 150 cicát mentett meg a magas fákról. Önmagára nézve sem veszélytelen hobbiját önkéntes alapon csinálja, még senkitől sem fogadott el pénzt. Pedig a híre egyre terjed a környéken, sok gazdi egyenesen hozzá fordul, ha bajba jut a kedvence.

Szeretem a macskákat, és utálom őket szenvedni látni, gyakran napokig ülni tehetetlenül a fákon

– indokolta az idős férfi különös hobbiját.

(Forrás: Odditycentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top