Napi cuki

Cukiság! Egymásra talált a felemás szemszínű kisfiú és macska

Különleges barátra talált új cicájában a 7 éves Madden, mert mindketten ajakhasadékkal és teljes heterokrómiával születtek.

A kisfiú, akit az iskolában csak Expecto Patronumnak csúfoltak, tényleg megtalálta patrónusát Moon, a macska képében. Mivel szemmel látható, hogy a hétéves oklahomai kisfiú, Madden ajakhasadékkal és teljes heterokrómiával született, ezért többen jó ötletnek találták, hogy különleges kinézetén viccelődjenek.

Madden szerencsére megtalálta a módját, hogy megbirkózzon a Dementorokkal, a lélekfaló szörnyekkel.

Finally together 😍 #maddenandmoon

@ maddenandmoon által megosztott bejegyzés,

A múlt héten egy barátom posztolt egy képet egy minnesotai menhelyen lévő macskáról az egyik Facebook-csoportban

– mondta Christina Humphreys, Madden édesanyja.

Egyből tudtam, hogy a cica a család részévé válik majd, hiszen a cica nemcsak ajakhasadékkal született, mint Madden, hanem ugyanúgy kétszínű írisze is van, mint a kisfiamnak. Arra rendeltettek, hogy egymás legjobb barátai legyenek. Vicces, hogy egy kisállat mennyire elűzheti a magányt.

Pedig matematikailag nagyon kicsi volt az esély, hogy a két hasonló mutációval született barát egymásra találjon. Hogy ez mégis megtörtént, az felér egy kisebb csodával. „Heterokrómiának azt a ritka mutációt nevezzük, amikor legalább két szín található meg az íriszben. Teljes heterokróimiáról akkor beszélünk, amikor a két szem teljesen különböző színű. Ez utóbbi meglehetősen ritka jelenség, a Föld lakosságának kevesebb mint 1 százalékánál fordul elő. Az pedig, hogy emellett nyúlszája is legyen valakinek, még ennél is ritkább dolog.

Általában spontán emberek vagyunk, de egyből tudtuk, hogy szeretnénk ezt a cicát. Moon, a macska és Madden tökéletes társa egymásnak. A világ tele van csúfolódó és gyűlöletes szavakkal, de mi inkább a szeretetet választjuk. Azt hiszem, és bizton állíthatom, hogy ez a macska maga a szeretet, és minden bizonnyal része kellett, hogy legyen Madden életének.”

boredpanda.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top