Ne görcsölj rá cikkek

Betelt a pohár? 5+1 videó, amitől jobb kedved lesz

Pillanatnyi rosszkedvet vagy idegességet szintén pillanatok alatt fel lehet oldani. Máris jobb kedved lesz, ha az alábbi videók közül bármelyikre klikkelsz.
Betelt a pohár? 5+1 videó, amitől jobb kedved lesz

1. A pandákat mindenki szereti – bármit is csinálnak, kizárólag a következő reakciókat válthatják ki belőlünk: mosolygunk, nevetünk vagy elalélunk attól, hogy milyen édes állatok. Alábbi felvételen nem akarják bevenni a gyógyszerüket, csak játszanának, bolondoznának… a gondozójuknak inkább örömére, mint bánatára.

2. A japánok vagy a végletekig komolyan vesznek mindent, vagy előszeretettel csinálnak viccet bármiből. Ez a rágóreklám az óriás macskával inkább az utóbbi kategóriába tartozik.

3. Clifton Brown jamaicai munkás, és nyilván sosem gondolta volna, hogy miután egy országos esőzés okozta kármentés közepette interjút készítenek vele, simán világhírű lesz. Jellegzetes beszédstílusának köszönhetően kész csoda, hogy nem lett reggae-előadóvá, ám egy helyi DJ az interjút vaskos dobalapra helyezve dalt mixelt a riportból, és Clifton “slágerét” még a jamaicai rádiók is adták.

Klikk, ha szeretnél egy interjút is megnézni Brownnal.

4. Eddie Izzard a brit sziget egyik leghíresebb komikusa, a szigetországon viszont azonnal túlszaladt a híre, amint előadta “A Halálcsillag menzája” jelenetet, melyben a morcos Darth Vader próbál egy penne arrabiatát rendelni a konyhástól, mondhatjuk úgy: kevés sikerrel. A videó színpadi verziója is nagyot szaladt a neten (ehhez van magyar felirat), de a legófigurákkal elkészített talán még nagyobb karriert futott be.

5. Ez itt nem a Disney on Ice, hanem a Birds on Ice. Tessék, lássék:

 

[SANS TAMBOUR NI TROMPETTE]Patinage artistique…Images Anthony Martin

Közzétette: Anthony Martin – 2015. december 4.

+1

18-as karikás videó, melyben indokolatlanul cenzúrázzák a Szomszédokat. Illetve úgy tűnik, hogy indokoltan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top