Neked ki a családod?
Szponzorált tartalom

Íme a legőszintébb hollywoodi barátságok a filmvásznon túl

A következő hírességek Hollywood azon kevés sztárja közé tartoznak, akik nem kívánják a pokolba a másikat, mikor már nem forog a kamera. Kiváló iskolapéldái annak, hogy Hollywoodban is köttetnek igaz, őszinte és mély barátságok. Olyannyira mélyek, hogy vannak, akik már-már családtagként tekintenek egymásra. Kikről van szó? Eláruljuk!

Jennifer Aniston és Courtney Cox

Bár 2004-ben véget ért a Jóbarátok című sorozat, Jennifer Aniston és Courtney Cox barátsága azóta is töretlen. Olyannyira elválaszthatatlan, erős és őszinte a két színésznő kapcsolata évtizedek óta, hogy Jennifer Aniston lett Courtney Cox lányának a keresztanyja. Aniston egy korábbi interjújában azt is elárulta, hogy amikor épp nehéz időszakot élt át, többször is „Monica” házának vendégszobájában aludt. Vallomása szerint azért szereti annyira Cox társaságát, mert nem előítéletes személyiség.

Courtney Cox és Jennifer Aniston (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Matt Damon és Ben Affleck

Matt Damon és Ben Affleck együtt nőttek fel Massachusetts államban, és együtt is nyerték az első Oscar-díjukat. A sikerek és esetleges kudarcok ellenére a két színész barátsága nem gyengült az évek során, a mai napig a legjobb barátok, kollégák és támaszai egymásnak.

Matt Damon és Ben Affleck (Fotó: Todd Williamson/Getty Images)

Salma Hayek és Penélope Cruz

A két latin szépség már akkor nagyon jó barátnő volt, mikor mindketten még csak a hírnév kapujában álltak. Penélope Cruz korábban azt nyilatkozta Salma Hayekkel való kapcsolatáról, hogy ők ketten nem is barátok, sokkal inkább nővérek, akiket nemcsak a sok közös vonás tart össze, hanem az is, hogy hasonló a humorérzékük, és jókat tudnak nevetni együtt. Érdekesség, hogy Salma Hayek előbb érkezett a hollywoodi álomgyárba, és sokat segített Penélope Cruznak, hogy elinduljon a karrierje. Nem csoda, hogy Cruz hálás Salma Hayeknek a mai napig.

Salma Hayek és Penélope Cruz (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Kate Hudson és Liv Tyler

Kate Hudson és Liv Tyler a kilencvenes évek elején ugyanabba a Santa Monica-i iskolába jártak, és mivel mindkettőjük szülei híresek voltak, gyorsan egymásra találtak. Később a barátságukat megerősítette, hogy a Dr. T és a nők című filmben is együtt szerepeltek, ráadásul a hasonló korú gyerkőceik miatt is sok közös családi programot szerveznek.

Kate Hudson és Liv Tyler (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Kate Winslet és Reese Witherspoon

Kate Winslet és Reese Witherspoon soha nem játszott egy közös filmben, mégis imádják egymást. A barátságuk egy rendkívül kedves történettel indult: Kate Winslet pár éve Reese Witherspoonék közvetlen szomszédja lett, és a beköltözése utáni napon új szomszédhoz illő módon átugrott bemutatkozni. Reese szerint Kate az alábbi szöveggel hódította meg őt: „Már majdnem este kilenc, de nincs otthon semmi innivalóm. Nincs itthon egy kis borod véletlenül?” Mivel a gyerekeik hasonló korúak, az első találkozót több közös családi program követte és követi a mai napig. Barátságuk olyannyira elmélyült, hogy egymás koszorúslányai is voltak.

Kate Winslet és Reese Witherspoon (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Cameron Diaz és Drew Barrymore

Cameron Diaz és Drew Barrymore korábbról már ismerte egymást, de a Charlie angyalai című film forgatásán váltak igazi barátnőkké vagy – ahogy ők fogalmaznak – inkább testvérekké.  Drew elmondása szerint barátságuk azon alapszik, hogy nagyon sokszor csináltak közösen őrültségeket, éltek át kalandokat. Barrymore azt is nyilatkozta, hogy Cameronnál jobb barátja senkinek nem lehet, mert rengeteg szeretetet tud adni, és mindig ott van mellette, ha nehéz időkön megy keresztül. Hozzátette ugyanakkor azt is, hogy Diaz sokszor nagyon naiv, így néha szüksége van arra, hogy visszarángassa valaki a földre. Erre a szerepre pedig tökéletes Drew!

Drew Barrymore és Cameron Diaz (Fotó: Jeffrey Mayer/WireImage)

Nicole Kidman és Naomi Watts

Naomi Watts és Nicole Kidman barátsága még az 1991-es Flört című film forgatása alatt kezdett bimbódzni, és a két színésznő végül annyira egymásra talált, hogy azóta is töretlenül kitartanak egymás mellett. Mindkét híresség meglehetősen sikeres 26 évet tud maga mögött, de egy dolog sosem változott: az őszinte barátságuk.

Fotó: Mark Davis/Getty Images for Women in Film

Russell Crowe és Hugh Jackman

Az Ausztráliából Hollywoodba költözők jó szokása támogatni egymást. Így van ez Nicole Kidman és Naomi Watts között, de így működik Russell Crowe és Hugh Jackman között is, ráadásul az utóbbi nem keveset köszönhet az előbbinek. Farkas szerepét a Fox stúdió először Crowe-nak ajánlotta fel, de ő nem kért belőle, viszont maga helyett honfitársát, Jackmant ajánlotta, ami Hugh karrierjén óriásit dobott, a színész meghatározó alakítása lett. 

Russell Crowe és Hugh Jackman (Fotó: Anthony Harvey/Getty Images)

George Clooney és Brad Pitt

A két színész még az Ocean’s-trilógia forgatásán barátkozott össze. A hivatalos eseményeken gyakran viccelődnek egymással, számtalan alkalommal nyaraltak már együtt. Bár Angelina Jolie nem tett jót a kapcsolatuknak, mióta Brad Pitt elvált feleségétől, a két sztár újra remek viszonyt ápol.

Brad Pitt és George Clooney (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Jennifer Garner és Jessica Biel

Ők is egy közös munkájuk kapcsán lettek a legjobb barátnők. Jennifer Garner pedig azzal is sokszor bizonyítja barátságát, hogy gyermekeit is rendszeresen elviszi Jessica Biel éttermébe.

Jennifer Garner és Jessica Biel (Fotó: L Cohen/WireImage)

Chris Hemsworth és Tom Hiddleston

A Thor-filmek testvérpárja a való életben csupán barátok, bár Chris Hemsworth már szóvá tette, hogy Hiddlestont tiszteletbeli Hemsworthszé fogadták, ahogyan Hiddleston is posztolt már barátjáról a következő szöveggel: „A testvérem egy másik anyától!” Támogatják egymást jóban-rosszban, sok erőt merítenek barátságukból, amit nem is rejtenek véka alá.

Tom Hiddleston és Chris Hemsworth a Bosszúállók: Végtelen háború premierjén (Fotó: Charley Gallay/Getty Images for Disney)

Summa summarum: a fent említett baráti kötelékek is tökéletes bizonyítékai annak, hogy a család fogalma szubjektív. Nem vita tárgya: a legjobb barátunk életünk meghatározó részévé válik annak ellenére is, hogy nem állunk vele vér szerinti rokonságban. A hollywoodi nagy színészek között is akad jócskán olyan páros, akiknek kollégája, színésztársa vált igazi családtaggá, vannak olyan barátok, akik egymás karrierjét is segítették, előrevitték. A felsorolásból külön kiemelendő a Jóbarátok egykori Rachelje és Monicája, akik a mai napig nem tudnak meglenni egymás tanácsai és támogatása nélkül, hiszen mindig ott voltak egymásnak életük legnehezebb és legfelemelőbb időszakában is. Példaértékű és önzetlen kötelék ez, amelyből a mai napig erőt, energiát és szeretetet tudnak meríteni. És mi másról, ha nem erről szól egy családi összetartozás?!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top