Nevenincs2

10 év tapasztalat a családok vendéglátásában

A hotel szó hallatán a legtöbben egy sokemeletes épületet képzelnek maguk elé … míg fel nem kerestek bennünket. A Kolping Hotel egy igazi zöld oázis, mely Hévíztõl 1 km-re egy 9 hektáros parkban helyezkedik el.




Úszás, fürdőzés, pancsolás – mindez egész évben, függetlenül az időjárástól. Ha esik, fúj vagy fagy, fedett élményfürdőnkben tölthetik el a napot kedves vendégeink. Hetente többször ingyenes bébiúszásra hozhatják el a szülők csemetéiket.
Nálunk a gyerekek önfeledten játszanak, szórakoznak, új barátokra tesznek szert, miközben szüleik teniszeznek, masszázzsal kényeztetik magukat vagy a fitnesz teremben izzadnak. Keresse fel fodrász-szalonunkat, kozmetikai stúdiónkat!






Használja ki, hogy mindeközben gyermeke nem az Ön ölében ül, hanem szakképzett óvónőink gondoskodnak róla. Heti 40 órában várja Bobóország (ovi) a lurkókat különböző barkácsprogramokkal, közös játékkal és énekléssel. Az 1 és 3 év közötti csöppségekkel érkező szülők is élvezhetik a szálloda szolgáltatásait, hiszen heti 3 napon, 15 órában bölcsőde is üzemel a szálloda területén.


Családi nyaralás – fele annyi csomag, dupla élvezet

Családi apartmanjaink berendezésénél nemcsak a felnőttekre gondoltunk: gyerekágy, pelenkázó, fürdetőkád nyugodtan otthon maradhat. A mozgalmas nap után jól esik válogatni a vacsorabüfé nyújtotta számos finomságból. Szakácsaink készséggel segítenek egy-egy speciális diéta betartásánál is. A gyerekeket nekik szóló étlap és bébibüfé várja. Az étterem előterében pedig rengeteg etetőszék várakozik a „bevetésre”.






Kihagyhatatlan jubileumi ajánlat

A Kolping Hotel Spa & Family Resort 2006-ban ünnepli 10. születésnapját – ennek bizony vendégeink is örülhetnek, hiszen a jubileumi évben nagyszerű ajánlatokkal várjuk Önöket! Bízunk benne, hogy akik eddig bizalmukba fogadtak, újra ellátogatnak hozzánk, akik pedig még nem jártak nálunk, azok is eljönnek, hiszen egy születésnapos akkor boldog, ha minél többen felköszöntik.







Ízelítő a családi kedvezményeinkből:


Januári árzuhanás! Január 1-től 31-ig 4 éjszaka foglalása esetén 1 éjszakát ingyen tölthetnek el szállodánkban.


Különleges programkínálat:

01. 28. „Varjúcsapat száll az égen, disznót ölnek faluvégen” – Disznótoros a magyar hagyományok szerint. A vacsoránál mindenki kap kóstolót!
02.12-19. „A vasorrú bába elszaladt a bálba” Farsangi vigasság egy héten át! Álarckészítés, jelmezverseny, ügyességi játék, uszi buli a gyerekeknek. Febr. 18-án farsangi bál.











További információ: 83/344-143, sales@kolping.hotel.hu  vagy www.kolping.hotel.hu





Szeretettel várjuk Önöket a 2006-os jubileumi évben is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top