Nevenincs2

Hívja segítségül a Hold energiáit!

Elõfordulhat, hogy a rossz közérzetéért a Hold a felelõs. Ám ahelyett, hogy a negatívumokra koncentrálna, aknázza ki inkább jótékony erejét!

Már régóta tudjuk, hogy a holdciklusok összefüggésben állnak a termékenységgel és a menstruációval, de vajon miként befolyásolják mindennapjainkat? A Föld kísérője ugyanolyan ellenállhatatlanul vonz magához minket is, mint dagály idején az óceánok vizét. Nem meglepő, hogy ránk is nagy hatással van, hiszen az emberi test közel háromnegyede vízből áll. Lássuk, hogyan igazíthatja tevékenységeit a különböző holdfázisokhoz.

Alcím: Újhold idején
– Kezdjen új életet! Ilyenkor a legmerészebb elhatározásainknak is kellő hévvel látunk neki, és az is valószínű, hogy a kitartásunk sem fog csorbát szenvedni. Lelki terheinktől könnyebben megszabadulhatunk, mert kellő elszántságot érzünk magunkban ahhoz, hogy pontot tegyünk a rossz fejezetek végére.
– Méregtelenítsen! Testünk újholdkor könnyebben szabadul meg a felhalmozódott méreganyagoktól. Rendkívül jó hatást érhetünk el, ha ilyenkor böjtölünk. Érdemes, a dohányzásról való leszokást is ilyenkor elkezdeni.

Alcím: Növő Hold idején
– Ápolja arcbőrét! Iktasson be regeneráló kezeléseket, kényeztesse arcbőrét, meglátja, megéri, mert most duplán hasznosulnak a hatóanyagok. Ha teheti, kerítsen sort egy nyugtató masszázsra is!
– Hajtson rá a munkában! Ez az időszak kedvez a kreativitást igénylő feladatoknak, ilyenkor gyakrabban jutnak eszünkbe új ötletek, és jobban bírjuk a pluszmunkát is.
– Válogassa meg, mit eszik! Ilyenkor bír a legnagyobb fontossággal, hogy egészséges táplálékokat vegyünk magunkhoz, ezért fogyasszon minél több gyümölcsöt, lés zöldséget! A vitaminok és az ásványi anyagok is könnyebben hasznosulnak ilyenkor.
– Súlyzózzon! Ha erősödni, formálódni szeretne, ebben az időszakban jó eséllyel fejlesztheti izmait.

Alcím: Fogyó Hold idején
– Időzítse mostanra a kisebb műtéteket! Ez idő tájt gyengébb a vérzés, és arra is kisebb az esély, hogy az energiaáramlást blokkoló sebhelyek maradjanak rajtunk. Az operációk sikere megnövekszik, a gyógyulási folyamat lerövidül, és jobban tűrjük a fájdalmat is.
– Eddzen! Ez a holdállás teljes erőkifejtésre és energiafelhasználásra sarkall. Teste csúcsformában van! Most izzassza meg magát kemény edzésekkel, és az eredmény nem marad el!
– Ne halogasson! Ezek a napok az erőt és energiát igénylő munkára a legalkalmasabbak, még a kevésbé kedvelt tevékenységeket is könnyebben végezzük ilyenkor.

Alcím: Telihold idején
– Alkosson! Ebben az időszakban különösen nagy bennünk a tenni akarás. Itt az ideje az önmegvalósításnak, főleg ha mindez valamilyen alkotó tevékenységben teljesedik ki.
– Kerülje a konfrontációt! Minél inkább közeledik a telihold napja, annál érzékenyebbek vagyunk a pozitív és a negatív hatásokra is. A legkisebb apróságon is felkapjuk a vizet. A kritika ilyenkor esik a legrosszabbul, és vitába is könnyebben bocsátkozunk. A kommunikációban probléma merülhet fel, sokszor értelmetlenül állunk partnerünk kívánságai előtt. Ebben az időszakban azonban csúcsra hág az érzékiség is, mivel a Hold felszínre hozza a nőies energiákat.
– Kapcsolódjon ki! Mivel most feszültebb a megszokottnál, találjon módot a pihenésre. Jógázzon, sétáljon vagy utazzon el valahová.
– Ne költekezzen! Vigyázzon a vásárlókörutakkal, mert nagy a valószínűsége annak, hogy többet fog költeni a kelleténél. Az asztrológusok szerint ennek az az oka, hogy ilyenkor eluralkodik rajtunk a „most vagy soha” érzés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top