Nevenincs2

Tökéletesség a legapróbb részletekben




Csak mi, nők tudjuk igazán, hogy mi a tökéletes. Tudjuk, hogy a részletekben kell keresni… Az apró megoldások, egy-egy ügyes és szép ötlet megvalósítása az, amely igazán harmonikussá teheti otthonunkat, munkahelyünket.

Bölcs keletiek véleménye szerint a környezet aktív kapcsolatban áll a benne élő emberrel. A ház, amelyben lakunk, az iroda, amelyben dolgozunk, a tárgyak, amelyek körülvesznek bennünket, befolyást gyakorolnak az életünkre.

Ennek harmóniáját keressük lankadatlan. Azt, amely egyensúlyba hozza életünket, amely nyugalomban tart ha kell, vagy éppen kreativitásunkat segíti. A harmónia, a szépség egysége pedig a részletekben lakozik. Egy apró megoldás, egy ötlet, amelytől teljes lesz otthonunk, a környezetünk.


Szépségek – teljesség

Nem nagy dolgok ezek – ezért kell, hogy az ötlet igazán jó legyen. Lehet szép



egy lakás, ha nem stimmelnek a részletek… Például a villanykapcsolók. Erre kínál most megoldást a Siemens DELTA i-system moduláris villanykapcsoló termkcsaládja.

Azt tehetünk vele, amit akarunk – úgy és olyan kapcsolót válogathatunk, alakíthatunk otthonunkhoz, amilyet elképzeltünk, megálmodtunk. Egy sor dizájntól független működtető elem és funkció segítségével – tervezhetünk és számolhatunk, amennyit csak kedvünk tarja.

Mert amit még nagyon szeretünk a tökéletesség mellet, az a praktikusság. Nem kell előre mindent kigondolni – ráérünk akkor dönteni a színekről és a formálról, amikor már látjuk, hogy milyen lesz a lakás jellege, egysége, hangulata. Először csak a DELTA i-system belső elemeit kell beépíteni. Aztán, ha már kiválasztottuk a falak, a bútorok színeit, ha döntöttünk a hangulatról – jöhetnek azok a bizonyos részletek…





 A Siemens DELTA i-system csoda-kapcsolói:

• a kerete bármikor kicserélhető, színe, formája ezért tetszés szerint alakítható a későbbiekben is, mert a betét falban marad;
•  a piacon található leglaposabb kapcsoló, mert a billenőkapcsoló rögzítése a keretben történik;
– a billenőkapcsoló mindig központosított marad, még többszörös kombinációk esetében is;
•  könnyű, csavarozást nem igénylő vezeték bekötés és eltávolítás;
•  választhatunk, olyan szerelvényt ami tudja a szobahőmérsékletet-, a fényerőt szabályozni, redőnyt mozgatni, vagy esetleg legyen mozgásérzékelős;
•  A line termékcsalád négyféle színben: fehér, krém, alumínium és antracit választható 
•  A vita keretekkel és díszitőkerettek összesen 176 színkombinációból választhatunk,
• A miro termékcsaládból akár üveg vagy fa keretet is illeszthetünk az i-system egységes fedlapjai köré;
•  a DELTA kapcsoló és dugaszolóaljzatok minden formatervezett műanyag alkatrésze thermoplast műanyagból készül: törhetetlenek, ellenállnak az UV sugárzásnak és az általános tisztítószereknek;
•  kapcsolókhoz felhasznált anyagok környezetbarátok, veszélyes anyagot nem tartalmaznak és újrafelhasználhatók;
• a DELTA i-system minden Siemens konnektor- és kapcsolóbetéttel kompatibilis egészen 1973-ig visszamenőleg


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 









 


 


 


 


 


 


 


Még több a csoda-kapcsolókról >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top