Nevenincs2

Kérdőív:
Játssz velünk a 3M nyereményjátékán és nyerd meg a 10 db 10.000,- Ft-os irodaszercsomagok valamelyikét! Válaszolj a kérdésekre, ha szerencséd lesz megajándékozunk a legdivatosabb irodaszerekkel!

(Scotch logó) A sokoldalú Scotch®

Ha valaki (mondjuk egy kis gyermek) azt kérdezné mi az a ragasztószalag, valószínűleg azt válaszolnánk, hogy olyan átlátszó, egyik oldalán fényes, a másikon ragasztóanyaggal bevont szalag, amit jobbára tekercs formában árusítanak.

De ki gondolná, milyen sokféle lehet a ragasztószalag? Ahogyan Gombóc Artúr a csokik szakértője, úgy a 3M a ragasztószalagoké: létezik keskeny és széles, rövid és hosszú, fényes és matt, átlátszó és mintás, kétoldalas és visszaszedhető, kapható csiga, teáskanna vagy homokbucka formájú adagolóval….. S mindez egyetlen márkanév; a Scotch® alatt!

A Scotch ragasztószalag 75 évvel ezelőtt az Egyesült Államokból indult világhódító útjára, s ma már több mint 60 országban szeretik, ismerik és használják. Neve egyet jelent magas minőséggel és igényességgel.

(Esetleg a tekercs mellé kerülhet 1 doboz képe.)

Bűvészet és ragasztás – Scotch® Magic™

Varázslatos, mert speciális matt felületének köszönhetően felragasztás után láthatatlanná válik, fénymásolatokon, faxon észrevehetetlen marad, tapadóképességét hosszú ideig megőrzi és az idő előre haladtával sem sárgul meg, felületére írni lehet.

A Scotch® Magic™ továbbfejlesztett változata az ún. Scotch dekorációs szalagok. A dekorációs ragasztószalagjaink legújabb változata, a Disney sorozat, mely ezúttal a legfiatalabb korosztályt célozza meg. Olyan közkedvelt Disney mesehősök, mint a Micimackó, Tigris, Miki egér és Mini egér, valamint a kislányok körében nagy népszerűségnek örvendő hercegnők alakjait nem véletlenül választotta a 3M új, kreatív terméke mintájául.

(Disney: dekorációs szalagok képe – teljes kép és kihúzott minta)

Disney által életre keltett mesék hercegnői: Hófehérke, Csipkerózsika és Hamupipőke elsősorban a kislányok, Miki egér pedig a fiúk fantáziáját mozgatják meg, míg Micimackó és pajtásai szinte valamennyi korosztály számára kedves figurák.

A matt bevonatú ragasztószalag papírra ragasztva észrevétlen marad, míg a felületén lévő minták élénken kiemelkednek, így elevenednek meg előttünk az eredeti Disney figurák a maguk bájos mivoltukban.

A Scotch® szalagokat keresse a papír-írószer üzletekben és a hipermarketekben, valamint keresse irodaszer beszállítójánál.

Minden résztvevőnek ingyenes Scotch® Magic™ termékmintát adunk ajándékba. Az ajándékokat postán juttatjuk el.

Kérdések:

Mi jellemzi a Scotch® ragasztószalagokat?
1. Ragadóképességét korlátlan ideig megőrzi
2. Az idő előrehaladtával nem öregszik, nem sárgul
3. Könnyedén letekercselhető
4. Írni lehet rá
5. Valamennyi állítás igaz

Melyik állítás hamis?
1. Scotch® Magic™ papírra ragasztva láthatatalanná válik
2. Írni lehet rá
3. Ánizs illatú

Milyen mintájú Disney® szalag kapható?

1. Gombóc Artúr és Pom-Pom mintás
2. Hófehérke, Csipkerózsika és Hamupipőke mintás
3. Lolka és Bolka mintás

Az alábbi mező kipipálásával elfogadod, hogy a Sanoma Rt. és 3M Hungária Kft. direkt marketing leveleket juttasson el e-mail címedre. Az általad megadott adatokat a Sanoma Rt. és a 3M Hungária Kft. harmadik fél számára nem szolgáltatja ki, és betartja a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat.

• Elfogadom

E-mail címed:

Felhasználó neved:

Neved:

Postacímed (ahová a küldeményt kézbesíthetjük)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top