Nevenincs2

A mi börzénk

A Kismama magazin szervezésében immár 29. alkalommal kerül megrendezésre a nagy hagyományokkal rendelkezõ, az évek során megszokott magas színvonalon és biztonságos körülmények között megtartott, rendezvényrõl rendezvényre tapasztalataink és az Önök visszajelzései alapján folyamatosan tovább fejlesztett Kismama Babaruhabörze.

(Babaruhabörzét ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a babaruhák, babaápolási cikkek, babafelszerelések iránt, akik babát várnak vagy kisgyereket nevelnek, és szeretnék eladni a régi ruhácskákat, hogy beszerezhessék az újakat.

A rendezvény megtekinthető látogatóként, a saját, használt, kinőtt ruhák, játékok, termékek árusaként (börzézőként), vagy kiskereskedőként. (Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés!)

A MI BÖRZÉNK!

Időpont: 2006. november 4. szombat 8.00-15.00 óra között
Helyszín: Budapesti Vásárközpont (Hungexpo) „A” pavilon

Az árusító asztaljegyet és asztaljegyet kiegészítő belépőjegyet CSAK ELŐVÉTELBEN LEHET RENDELNI A KÉSZLET EREJÉIG. A jegyrendeléseket KIZÁRÓLAG TELEFONON tudjuk fogadni, 2006. augusztus 1-től munkanapokon 11 és 15 óra között a már megszokott

(06-1-) 371-32-56-os KISMAMA BABARUHABÖRZE INFORMÁCIÓS VONALON.

ÁRUSÍTÓ ASZTALJEGY 3.200 Ft,-/fő (mely a postaköltséget is tartalmazza)
• egy fő egyszeri belépésére jogosít,
• kis-és nagykereskedelmi tevékenység folytatására nem jogosít (kiskereskedői tevékenységnek minősül, ha valaki három vagy több azonos árucikket kínál eladásra).
• Bármilyen jellegű árusítás esetén az asztalfoglalási díj megváltása kötelező!
• Érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink kedvezményesen, 3.200 Ft helyett 2.560 Ft-ért juthatnak árusító asztaljegyhez. A telefonos jegyrendeléskor kérjük jelezze, ha Ön előfizető!
• Belépés a Budapesti Vásárcsarnok területére 7 órától lehetséges.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top