Nevenincs2

A 4.3.2.1 elégedett fogyasztói írták:

„Kedves Zsolt! Nekem kg-ban 1-1,5 kg ment le, de centiben érzem a ruhákon a változás 2-3 cm. Üdv: Margit”



 „Szia Zsolt,
Még csak egy tapasztalat az itallal kapcsolatban: mikor befejeztem a kezdő + stabilizáló első kört, utána abszolút nem kezdett rohamosan visszarakódni rám a zsír, pedig azt hiszem, kb. jó másfél hét maradt ki az újabb kúráig. Kicsit féltem ettől, mert más szerekkel mindig így jártam (már ha egyáltalán hatott valamit is). Úgyhogy nekem ez is a termék mellett szól!
Üdv: Kitti”

 „Szia!
Kérdésedre válaszolva: eddig 2-2,5 kg-t fogytam! Ami JÓ! Szerintem, mert én sem vagyok a gyors fogyás híve hasonló okból, mint te. (Sajnos néha még kísértésbe esek a szabályokat illetően, de tényleg csak néha!!!)

 „Sziasztok!
1 évvel ezelőtt leszoktam a dohányzásról és 13 plusz kilót sikerült magamra szedni, így 73 kg lett a testsúlyom. Év elején eldöntöttem, hogy lefogyok 60-62 kg-ra. Kb. 2 hónappal ezelőtt láttam a 4.3.2.1 reklámját a TV-ben, és elhatároztam, hogy kipróbálom.
Elismerem, hogy sosem hittem az ilyen “csodaszerekben”. 2 héttel ezelőtt megvettem az első üveg 4.3.2.1-et és elég kemény kúrába kezdtem mellette. Ez a kúra 13 napos volt. A kúra alatt nem mértem magam, mert nem akartam magam stresszelni és folyamatosan nézni az eredményességét. Most ért véget a kúra és eddig 6 kg-ot sikerült leadnom, most 66 kg-nál tartok. A 4.3.2.1-t továbbra is iszom, és pár nap pihenés után megismétlem a kúrát. Szóval nekem bejött és szerintem egy kis kitartással bárkinek sikerülhet. Mégiscsak eredményes ez a “csodaszer”!
Bodnár Henrietta”

 „Meglepve tapasztaltam, hogy kellemes, gyümölcsös, mint egy szörp. Üdítőként vittem magammal minden nap, és egyáltalán nem szenvedtem az ízétől. Bár nem mértem kezdettől a súlyomat, kb. 3 és fél kilót adtam le a 25 nap alatt. Napközben nem ettem sokat, mivel csökkenti az éhségérzetet, ami azért elég fontos, ha fogyni akar az ember, és van annyi akaratereje, hogy nem eszik hobbiból. Természetesen továbbra sem vontam meg magamtól a finom ebédeket és vacsorákat, de sokkal kevesebbet ettem, mert nem voltam éhes.
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, kellemes az íze, megoldja a folyadékbevitelt, ébren tart, javítja az emésztést és még fogyaszt is!
H. Andrea”

 „Sziasztok!
Képzeljétek, még csak egy hét telt el, de már arról tudok beszámolni, hogy közel 2 kilóval könnyebb lettem. Igaz sok mindenen változtattam, elkezdtem mozogni, és a kajára is odafigyelek (este már nem eszem, vagy csak gyümit). Már itt a munkahelyemen is észrevették.
Mindenkinek sok sikert és kitartást, pussza
viko”

 „Szia!
Nekem a gyógyszerész ajánlotta. Bevallom, elég szkeptikus voltam, de ott tartottam, hogy muszáj valamit kipróbálnom, mert nagyon kezdtem nem tetszeni magamnak. (170 cm, 69 kg.) Ez volt április végén. Most 56 kg vagyok, a bőröm feszes maradt, nem voltak éhségrohamaim. Igaz, odafigyeltem a táplálkozásomra is, na meg mozogtam. Ajánlottam egy kolléganőmnek is, nála az eddigi eredmény 1 hónap alatt 4 kiló mínusz. Bár ez kicsit reklámszöveg-ízű, de tény .
Köszönettel: egy többé már nem szkeptikus exfogyózó 
Kriszta”

 „Szia Zsolt!

Holnap érek a kúra végére, és nem bírtam ki, meg kellett mérnem magam – múlt hét hétfő óta mínusz három kiló! A vicc az, hogy direkt nem kezdtem el mellette mozogni meg diétázni, mert kíváncsi voltam, önmagában mire képes, de fejhajtás, ez minden elképzelésemet túlszárnyalta!
Éljen a 38-as ruhaméret! És köszi!
Verus”

 „Szia!
Megvettem a 4.3.2.1-et, ma tartok a 8. napnál. Le szeretném írni neked, hogy hogyan állok eddig. 58 kg voltam az első nap, derék 83 cm, csípő 94 cm, comb 53 cm. Ma a 8. napon 57 kg vagyok, derék 78 cm, csípő 91 cm, comb 51 cm.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top