Nevenincs2

Pisztrángpástétom

Hozzávalók: 30 dkg pisztráng, 25 dkg tejszínes krémsajt, 3 evőkanál kapribogyó, 10 dkg dióbél, 3 dl tejszín, egy csomag habfixáló2 evőkanál konyak, citrom, só, bors, vaj, olívaolaj.
A pisztrángot tisztítsd meg, sózzad, borsozzad, majd kevés vajon, rövid idő alatt párold át mindkét oldalán. Ekkor tisztítsd meg szálkáitól és húsát villával törd össze, majd keverd el a krémsajttal. A diót zúzd apróra és 2-3 evőkanál, kapribogyóval (a leve is) együtt keverd a krémsajtos halas masszához. Fűszerezd sóval, borssal, konyakkal. A tejszínt verd fel kemény habbá, majd kever bele a habfixálót is. Személyenként egy-egy kisalakú kerámia vagy üveg szuflés-tálat bélelj ki folpackkal, öntsd bele a masszát és tálalásig tárold a hűtőszekrényben. (Néhány óra pihentetés szükséges). Tálaláskor borítsd egy tányérra, mellé pirítóst kínálj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése