Nevenincs2

Dicsérő szavak egy ragyogó otthonban

Képzeljük el, vacsoravendégeket várunk és lakásunk úgy néz ki, mintha bombát robbantottak volna. A nagy sietségben nem foglalkozunk a berendezési tárgyainkkal, csak ukmukfukk áttörlünk mindent, hogy látogatóink elégedettek legyenek. Ám az ilyen villámtakarításokkal és természetesen a nem megfelelő tisztítószerek használatával felületeink fénytelenné válhatnak, károsodhatnak. Mint egy rémálom ugye? Hiába a nagy igyekezet, ha a vendégeket karcos, matt bútorok fogadják.
Pedig felületeink is megérdemlik a törődést. Utóbbi gondolat lehetne akár a Cif mottója is, mert úgy alkotja meg termékeit, hogy azokkal hatékonyan és kíméletesen tisztíthassuk meg berendezési tárgyainkat. Sőt, a Cif a legtöbb felületre tudja a megoldást.
A manapság divatos, exkluzív kivitelű rozsdamentes acél felületű konyhai berendezések tisztítására alkalmas Cif Inox termékcsalád segítségével könnyedén eltüntethetjük a szennyeződéseket a mosogatóról és a króm csaptelepekről. A polírozó részecskéket tartalmazó Cif Inox nem csak tisztítja, hanem ápolja is a felületeinket. Kitűnő vízkő- és zsíroldó hatásának köszönhetően hatékonyan és gyorsan csillogóvá varázsolhatjuk fém felületeinket. Ugyancsak könnyedén megszabadulhatunk főzőlapunk foltjaitól, ha Cif Power Cream Konyhai Spray-t használunk. Nem kell mást tennünk, csak egyszerűen permetezzük a szennyeződésre, majd hagyjuk néhány másodpercig, míg kifejti hatását, aztán egy nedves ronggyal töröljük át a főzőlapot. Sőt, zománcozott tűzhelyünk öntöttvas rácsa is régi fényében tündököl majd, mert a Cif Super Cream megszünteti a ráégett szennyeződéseket. Az univerzális tisztítószer nem csak a konyhában, hanem a fürdőszobában is segítségünkre lehet, hiszen könnyedén elbánik a mosdókagylóra ragadt szappannyomokkal és fogkrémfoltokkal is. Fürdőkádunk, zuhanytálcánk tisztítására és a nehezen hozzáférhető helyek, mint például a csaptelep alján lerakódott vízkő eltávolítására használjunk Cif Power Cream Fürdőszobai Spray-t, és helyiségünk ragyogni fog.
És, ha vendégeinket ilyen látvány fogadja, akkor talán még azt is megbocsátják, ha nem sikerült tökéletesen a vacsora.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top