Nevenincs2

És a Te szíved hol nyaral?
Flora Szívünk Napja

A szíved érted dobog minden pillanatban. Köszönd meg neki ezt úgy, hogy elviszed nyaralni. A 2007. szeptember 23-án megrendezésre kerülő Flora Szívünk Napján olyan programok várnak, amelyekért hálás lesz a szíved.

A budapesti Jövő Háza Központ, azaz a volt Millenáris Park ad otthont 2007. szeptember 23-án, vasárnap az egész napos rendezvénynek, amelynek központjában a szív egészsége áll. A nap háziasszonyai Ónodi Eszter lesz.

Indián nyári hangulat és nyeremények
Valódi vakáción vehetsz részt a Millenárison. Bejelentkezhetsz a recepción, ahol egy kulcsot kapsz – ha szerencsés vagy, a kulcs kinyitja a helyszínen lévő 5 db kerékpár egyikét.
A parkban található tó és a tópart is a nyaralást idézi. Ezen a napon különösen, hiszen napágyakat, babzsákfoteleket helyezünk el a parton, de ha kedved van, akkor pokrócot is kölcsönözhetsz.

Jóga és ingyenes szűrések
A változatos programok pedig a tartalmas időtöltésről gondoskodnak: éppen úgy, mint a nyaralás alatt beiktatott városnéző túra! Lesz ugyanis 6 km-es futás, 3 km-es gyaloglás, és idén újdonságként 40 perces fitneszórákon vehetsz részt. Ha úgy érzed, hogy mostanában feszült vagy, egy jógaóra keretében levezetheted a stresszt.
Részt vehetsz ingyenes egészségügyi szűrésen és életmóddal kapcsolatos tanácsadáson is. A szűrésen megméretheted a testsúlyod, a testzsírod, a koleszterinszinted, a vérnyomásod és a vércukorszin-ted.
Ezen a napon egyvalamiért kell izgulnod csupán, és ez a munkahelyed. Ha nyáron beneveztetek a Flora által szervezett Szívbarát munkahely pályázatra, most kiderül, nyertetek-e.
A napot koncertek zárják, olyan fellépőkkel, mint Caramel, Bartók Eszter és Schmidt Vera.

Részletes program: www.flora.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top