Nevenincs2

Ugorj fejest az energiaáradatba! – Energia és életszenvedély a Pumától
Puma I’m going
2007.10.08.

Feltöltődtél? Akkor indulás: utazz gondolatban oda, ahol érezted, hogy tiszta energiával töltődsz fel! Egy hegytetőn voltál, vagy épp blogot írtál? Kedvenc zenédet hallgattad? Bárhogyan történt veled, a PUMA is elkapta a pillanat élményét, a spontán áradó energiát, és létrejött az I’M GOING, az új illatpár neki és neked – tele életszenvedéllyel!

Játssz velünk »

2007 szeptemberében érkezett a parfümériákba a PUMA illatújdonsága, az I’m going! Az illatpár telis-tele friss energiával és dinamizmussal, mindazoknak, akik kedvelik a felfedezés érzését és a kihívás ízét. A PUMA I’m going a jövő felvillanyozó élményéhez repít el, ahol az intenzitás pillanatai várnak.

PUMA I’m going WOMAN
Tökéletes választás napjaink energikus, fiatal nője számára, aki pezsgő és mozgalmas életet él.
Ananász, fekete ribizli és lédús körte elegye, mely vidámságot és vitalitást sugároz. A szívjegy frangipani, jázmin és rózsa keveréke, egy igazi óda a nőiességhez csipetnyi egzotikummal fűszerezve. Az alapjegyben szantálfa, cédrusfa és rózsafa zárja magabiztosan az illatot.

PUMA I’m going MAN
Friss, mégis igazán férfias, modern illat, mely energiával tölti fel viselőjét. A fejjegyben férfias erőt és energiát áraszt a tangerin, a zamatos alma és az ananász illatelegye, melynek intenzitását fokozza a friss szellő illata. Fehér- és rózsabors, jázmin és gyöngyvirág keveréke adja a szív ritmusát és felébreszti az érzelmeket a szívjegyben, majd onnan érzéki lágy karamell vezeti az utat az alapjegyekhez, ahol fekete égerfa, hipnotikus erejű tömjén, ámbra és pézsma biztosítják az energia áramlását.

Design
A PUMA I’m going ultramodern üvegeit letisztult, egyszerű vonalak jellemzik. A design egy laposelem ihlette formában tükrözi a rengeteg energiát, amelyet raktároz. A formát a játékos színek – acélkék a férfi és metál pink a női parfümben – hozzák lendületbe.

Termékskála
Az illatélményt a következő termékekkel teheted teljessé:
PUMA I’m going WOMAN: EdT, tusfürdő, testápoló, deo, deo spray
PUMA I’m going MAN: Edt, deo stick, tusfürdő, deo, deo spray

Mi az ami beindít?
Nevezz most a PUMA I’m going világversenybe & nyerj világkörüli utat 10.000 euro értékben!
Mi az amitől feltöltődsz és beindulsz? Mikor érezted utoljára az adrenalint és az életszenvedélyt, ami alkotásra vagy új dolgokra sarkallt? A PUMA tudni akarja, mi mozgat téged, ezért hirdette meg video világversenyét. Keresd a PUMA I’m going video versenyt a http://www.imgoingvideos.com/ oldalon és add át magad a kihívásnak! Oszd meg az inspiráló élményeket a világgal!

Tovább, a video versenyhez »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top