Nevenincs2

www.nlc.hu
Nyereményjáték

bevezető rész:

Pihenés unokától nagyszülőig
Egy játékbirodalom, ahol rossz időben is egész nap lekötik az örökmozgókat

Játssz velünk és próbáld ki,
hogy lehet úgy pihenni, hogy
a család minden tagját tartalmas
programok várják, és az együtt
átélt élmények mellett magadra
is marad idő.

Játssz velünk >>
Egy kis segítség >>

Játssz velünk>>
1. Milyen téma heteken lehet részt venni a Kolpingban?
a) Babaúszás, babamasszázs, intim torna
b) Barkács tanfolyam

2. Hány személyes csocsóasztal található a graffitis tini klubban?
a) 4
b) 8 személyes XXL

3. Mikor kapja az egész család az 5. éjszakát ajándékba?
a) 2008. januárjában
b) December elején

Magyarország első családbarát szállodája Hévíztől 1 km-re Alsópáhokon található. Válaszolj néhány könnyű kérdésre, és családoddal a Kolping Hotelbe utazhatsz.

A családi nyeremény 2 éjszakára szól 2 felnőtt és max. 2 kiskorú gyermek részére, és tartalmazza a félpanziót, szállást, élményfürdő, szaunapark, gőzfürdő és fitness terem használatot, sportprogramokon való részvételt. A gyermekeket Bobóország játékbirodalma várja többszintes beltéri játszóházzal, tartalmas programokkal.

A nyeremények beválthatóak: 2008.02.28-ig. (a szálloda szabad kapacitásának függvényében előzetes egyezetés alapján)

Egy kis segítség >>

Igazi pihenés gyerekkel?
Anyukák figyelem! Íme egy játékbirodalom, ahol rossz időben is egész nap lekötik az örökmozgókat

Egy családi utazás megszervezése komoly fejtörést is okozhat. Milyen idős gyermekkel merjünk útnak indulni? Hogy teremtjük meg ott az otthon kényelmét? Mit fog a kicsi enni? Be kell-e csomagolnunk a fél háztartást az útra? Lesz-e lehetősége a szülőknek valóban pihenni? Mit ér a wellness pihenés, ha az ember 24 órában anyuka?

Az alsópáhoki Kolping Hotel a tartalmas pihenésre vágyó családok első számú kedvence. 11 év folyamatos fejlesztés: itt minden a családokról szól! Családi apartmanjaik berendezésénél a legkisebbek kényelmére is gondoltak – fele annyi csomag, dupla élvezet! Éttermeik étlapján is mindenki talál kedvére való falatokat, még az allergiás kisgyermekekre is finom falatok várnak.
A gyerekek szórakozásáról az ország legnagyobb szállodai játékbirodalma: Bobóország gondoskodik (óvodával, bölcsődével és egy kétemeletes, labdafürdős dühöngővel). A babajátszótér közelében pelenkázó kuckót, altatószobát alakítottak ki, és a szoptatáshoz is nyugodt körülményeket biztosítanak.
Az idei nyártól egy igazi tini klubban graffitik között darts, fun hockey, 8 személyes XXL csocsó, és Play Station várja a tizenéveseket. Amíg a gyermekek Bobóországban kalandoznak a szülőknek is jut egy kis pihenés: beszélgetés egy pohár bor mellett vagy nyújtózás az élményfürdőben. De akár a nagyi is csatlakozhat, hiszen ő sem fog unatkozni. Sőt, még mozgásszervi panaszaira is találhat enyhülést, hiszen az idén nyáron a szálloda saját kútból származó termálvizét hivatalosan is gyógyvízzé nyilvánították.

Még tartalmasabb pihenés? A téma heteken sok új ismeret vár a családokra: decemberben már a 4. babaúszó tábor indul, megtanuljuk a babamasszázs fogásait, és az intim tornán is együtt szorítunk – a tanultakat otthon is lehet kamatoztatni!

+ 1 érv, hogy az egész család jöjjön!
2007.12.09-14.
2 felnőtt + 2 gyerek + a nagyi INGYEN pihen a Kolpingban!

További részletek erről az akcióról
A 2008-as év legkedvezőbb ajánlata: 4=5!
2008.01.02-31.
Ha 5 éjszaka szállást foglalsz a fenti időszakra a Kolping Hotelbe, az ötödik éjszaka a szálloda ajándéka.

További részletek erről az akcióról

Részletekért és további akciókért látogass el honlapunkra: www.kolping.hotel.hu
Tel: 83/344-143, E-mail: sales@kolping.hotel.hu,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top