Aktuális

Álmában megjárta a poklot a Beugró sztárja

Talán nem mindenki tudja, hogy Szabó Győző a Képzőművészeti Egyetemen végzett, talán ezért is álmodik mindig színesben. Saját véleménye szerint azonban az álmainak inkább a színész szakmához van több köze…

Álmában megjárta a poklot a Beugró sztárja„Elég intenzívek és valósághűek az álmaim – árulta el Szabó Győző színművész, a Beugró sztárja a Nők Lapja Ezotériának. – Annyira, hogy sokszor nem tudom eldönteni, most ébren vagyok, vagy éppen az álmok birodalmában járok. Mindig színesben álmodom, de ennek nincs sok köze a festészethez. Mostanában ugyanis nem jut időm a képzőművészetre, persze azért nem felejtettem el festeni, rajzolni, illusztrálni. Nyilván szakmai ártalom, hogy álmaimban inkább a szerepfigurák foglalkoztatnak, mint például a Hamlet, a Rosencrantz és Guildenstern. Álmaimban sok mindent láttam ezekről a szerepekről, utána megbeszéltük a rendezővel, Máté Gáborral, aki úgy állította be az egyik jelenetet, ahogy megálmodtam.

Legfurcsább álmom halálról, illetve halálközeli élményről volt. Mint például a saját kivégzésem olyan bűnért, amelyet nem követtem el. Voltam már a pokolban is, de hogy milyen, azt nem tudom elmondani. Általában mindig átugrom a „borzalmak” sávját, ahogy egyre mélyebben haladok lefelé az álomban.

Egyébként elég vacak dolog saját halálról álmodni, de halálfélelmet mégsem éreztem még, sem az életben, sem az álmomban. Talán mert én úgy éltem meg az álombeli kivégzésemet és a poklot is, mint valami színpadi jelenetet. Fogakkal is álmodtam, állítólag ez rosszat jelent, viszont nem szoktam utólag fejtegetni az értelmüket. Soha nem emelek hidat az álom és a valóság közé.”

A legfrissebb szám tartalmából:

Hol járunk álmainkban?• A világ leghíresebb álmai
• Demjén Ferenc: A társam megváltoztatta az életem
• Égi útbaigazítás Lourdesban
• A karma típusai, 6. rész

Itt tudsz előfizetni! »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top