Aktuális

Reinkarnáció: számold ki, ki voltál és merre tartasz!

A születési dátumunk egy mágikus számsor, nem véletlen, hogy melyik évben, melyik hónapban, és melyik napon születtünk – ennek pontos oka, és célja van.

Az 1-es szám jelentése

A missziószám kiszámolása

Ha a teljes születési dátumunkat számjegyenként összeadjuk, és egy számjegyre egyszerűsítjük, akkor az eredmény az úgynevezett missziószám lesz. Ez jelen életünkben a feladatunkra utal, míg az előző életben arra, amit nem vállaltunk fel.
A számítás egyszerű: a születési dátumunk számjegyeit kell összeadnunk, és addig egyszerűsítenünk, míg egy számjegyet kapunk:
Pl.: 1965.04.04. » 1+9+6+5+4+4=29 » 2+9=11 » 1+1=2, vagyis el kell olvasni a 2-est! 

• Ebben az életben az önállóság, a kreativitás, és a döntés felelősségének felvállalása a legfontosabb feladata. Most nem számíthat másra, másokra. Saját kezébe kell vennie élete irányítását. Legyen határozott, és öntudatos!
• Valószínűleg az előző életében mindig háttérben állt, amit nem bánt. Sőt, örült, hogy nem kell nehéz döntéseket hoznia. Nem tudott, és nem is akart felelősséget vállalni. Viszont remek társ volt. Segítőkész, gondoskodó, és gyengéd, szívesen ápolt bárkit. Csapatjátékosként mindig készségesen működött együtt. A kivitelezésben jobb volt, mint a kitalálásban. Ha megmondták, mit tegyen, önként, és hatékonyan állt neki a megvalósításnak. De gyenge, és befolyásolható volt. Ezért most egyedül, és magabiztosan kell kezébe vennie a „kormányt”. Közben ne feledje, milyen együttműködni, és másokra figyelni!

A 2-es szám jelentése

• Most az első rendű dolga, hogy gyengédséggel, és szeretettel vegye körbe a körülötte lévő embereket. Ebben az életében csapatjátékossá kell válnia. Okoskodás nélkül, szerényen kell megtalálnia a módját, hogyan segíthet a szeretteinek, és bárki másnak is.
• Korábbi inkarnációjában szinte biztos, hogy önfejű, makacs, és öntörvényű volt. Mindig a saját feje után ment, nem törődött azzal, hogy a többiek mit gondolnak, mit szeretnének. Sokszor volt igaza, de nem engedte, hogy bárki más véleményt mondhasson, vagy vágyainak hangot adhasson. Okos volt, de megközelíthetetlen. Valószínűleg kevés barátja volt, emiatt elég magányos lehetett. Ezért most legyen barátságos mindig, mindenkivel! Vegye észre, hogy állandóan egymásra vagyunk utalva!

A 3-as szám jelentése

• Itt az ideje, hogy meglássa az élet naposabb oldalát! Ebben az életében az életöröm, a vidámság, és mások jókedvre derítése a feladata. Emellett a tanulás, az információ gyűjtése is fontos dolga. Legyen nyitott, kíváncsi, és minden előítélettől mentes!
• Előző életében zárkózott, és embergyűlölő lehetett. Nem szeretett beszélgetni, és megosztani a tapasztalatait, ezért magányos életet élt, környezetétől elszigetelődve. Zordnak, mogorvának, és félelmetesnek tartották. Ez egyre barátságtalanabbá, és elszigeteltebbé tette. Hiába volt bölcs, és tapasztalt, nem adta át a tudását másoknak. Ezért most nélkülözhetetlen, hogy nyisson az emberek felé. Legyen közvetlen, barátságos! Érdekelje, mi van velük, mi foglalkoztatja őket! Nem baj, ha olykor sokat beszélnek, hallgassa végig őket!

Reinkarnáció: számold ki, ki voltál és merre tartasz!

A 4-es szám jelentése

• Most a tervszerűség, a józanság, és a gyakorlatias hozzáállás a leglényegesebb feladata. Mindig mindenben törekedjen a praktikusságra. Ne az ideákkal, hanem a kivitelezhetőséggel foglalkozzon! Legyen szorgalmas, és élvezze, hogy hasznos tagja a közösségnek!
• Ezt megelőző életében nagy valószínűséggel szenvedélyes, és bohém életet élt. Nem volt semmi tervszerűség a napjaiban, általában spontán, a hangulatától függően döntött. Nagy kanállal falta az élet, az önmérsékletet hírből sem ismerte. Ugyanakkor imádni valóan kedves, jóindulatú, és jó kedélyű volt. Szívesen, és kérés nélkül segített bárkinek. Ha volt pénze, szórta. Ha nem volt, akkor mások tartották el. Emiatt ebben az életében a takarékosság fel kell, hogy váltsa a pazarlást. Legyen megfontolt, és visszafogott!

Az 5-ös szám jelentése

• Ebben az életében meg kell tanulnia rugalmasan, és spontán reagálni az állandóan változó helyzetekre. Meg kell találnia az élet örömeit. Feladata, hogy a jelenhez, és a jövőhöz is pozitívan álljon hozzá. Mindehhez a hitből meríthet erőt. Ez a hit nem a vallási fanatizmuson, hanem az optimizmuson kell alapuljon.
• Ezekből következik, hogy korábbi életében merev, hitetlen, és pesszimista volt. Folyton aggódott, vagy félt valamitől. Nem engedett meg magának semmilyen lazítást. Állandóan spórolt, és nem merte élvezni sem a pénzt, sem az élet gyönyöreit. Viszont szorgalmas, becsületes, és takarékos volt. Mindent meggondoltan, tervszerűen tett. Most az egyensúly megtalálása fogja sikeressé, és boldoggá tenni. Tanulja meg élvezni az életet, úgy hogy nem esik túlzásba.

A 6-os szám jelentése

• A mostani inkarnációban a szépség, a boldogság, és a harmónia megtalálása a fő feladata. Vegye körül magát esztétikus dolgokkal, és adjon magára! Költsön arra, hogy szép, divatos, és ápolt legyen! Közben gondoskodjon a környezetéről, szépítse meg az ő életüket is! Tanuljon meg főzni, és sütni! Kényeztesse önmagát, és másokat is!
• Az előző életében valószínűleg erőszakos, erős akaratú, és harcias volt. Csak a saját céljaival törődött. Aki belefért a képbe, azokat „használta”, a többiek érdektelenek voltak. Sikerorientált, és mániásan küzdő életet élt, de közben krízis helyzetben megmentőként lépett fel. Vagyis, ha komoly baj volt, akkor lehetett rá számítani. De a hétköznapokban nem nagyon. Ezért most jó lenne, ha meleg, kedves, emberbarát stílust alakítana ki. Adjon, és fogadjon el minden olyasmit, ami a szeretetből fakad!

A 7-es szám jelentése

• A jelenlegi életében befelé kell figyelnie, a külsőségeknek nem kell jelentőséget tulajdonítania. Sőt, rá kell jönnie, ezek csak eltorzítják, elfedik a lényeget. A tapasztalatokra kell helyeznie a hangsúlyt, a sok beszéd helyett a csend bölcsességére kell figyelnie.
• Úgy tűnik, előző életében meglehetősen felületes, és szószátyár volt. Sőt a pletykákat nemcsak tovább adta, hanem gyártotta is. Bár nem volt rosszindulatú, mégis sok kárt okozott fecsegésével. Ugyanakkor derűs, kellemes társasági ember volt, széles körű ismeretekkel rendelkezek, amelyek azonban nem voltak túl mélyek. Épp ezért most a sok helyett az igényes, és alapos tudás megszerzésére kell törekednie. Egy témában legyen jártas, de ott nagyon. Legyen profi, aki ismeri az összes részletet! És minderről csak akkor beszéljen, ha kérdezik!

A 8-as szám jelentése

• Váljon hőssé! Ebben az életében a megmentő szerep az öné. Bátorságra, akaraterőre, és elszántságra kell szert tennie. A félelmet, és a bizonytalanságot ki kell irtania az életéből. Az egész folyamatot kell átlátnia, hogy gyors, és jó döntéseket tudjon hozni.
• Korábbi életében a kényelem fontosabb lehetett, mint a teljesítmény, ezért szinte mindig a könnyebb utat választotta, önkímélő „üzemmódban” működött. A kihívások helyett az élvezeteket választotta, és közben mindenkit kényeztetett. Hozzá bárki fordulhatott, ha éhes volt, vagy anyagi gondjai voltak. Mindig segített, és nem várt viszonzást érte. Számára a test igényei voltak az első helyen. Valószínűleg ebből fakad, hogy most meg kell találnia az egyensúlyt az élvezetek és a küzdelem, illetve a kényelem és a kihívások felvállalása között.

A 9-es szám jelentése

• Most a legfontosabb dolga, hogy saját érdekein túllátva képviselje a közösség érdekeit. Mindig mindenben komplex módon gondolkozzon! Vegye észre, hogy a szebb jövőért már ma lehet tenni. Közben védjen minden élőt!
• Előző életében kicsinyesen, és szőrszálhasogató módon köthetett bele mindenbe. Nem látott tovább az orránál, nem érdekelte, hogy milyen eszmék, és magas ideák nemesíthetik meg a hétköznapi célokat. Csak a tények, és az épp rendelkezésre álló javak motiválták. Ám józanságával, szorgalmával, és tisztességes hozzáállásával sokszor nyújtott hathatós segítséget. Mindig idejében tette fel azt a praktikus kérdést, ami a megvalósításhoz kellett. Emiatt ebben az életében elsődleges, hogy össze tudja kapcsolni az elméletet a gyakorlattal.

 Utazás a mágiák és varázslatok földjéreNők Lapja Ezotéria»

Ízelítő a tavaszi tartalomból:
• Újraszületési  horoszkóp
• Gombos Edina: Kubai varázslat
• Az élet körforgása – reinkarnáció
• Erdélyi Mónika: Véletlen egybeesések
• Számmisztika: Életünk küldetése

 Itt tudsz előfizetni! »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top