Életmód

Mostantól bárki megtalálhatja “a nagy Ő”-t

Mostantól egy tudományos teszt segíthet az egyedülállóknak abban, hogy megtalálják a hozzájuk legjobban illő párt.

Friss kutatások kimutatták, hogy az ideális partner egy szempillantás alatt aktiválja az agy vágyért és a szerelemért felelős területeit, vagyis az agyunk már azelőtt megérzi, hogy valaki iránt vonzalmat fogunk érezni, mielőtt az bennünk tudatosulna.
Az amerikai fejlesztésű BrainDesire azonban éppen egy olyan online teszt, amely abban segít, hogy tudatalatti vonzalmunkat felismerve megtaláljuk „a nagy Ő”-t. És hogy mindez hogyan működik? Tudvalevő, hogy amikor találkozunk valakivel, aki vonzó a számunkra, az agyban szinte azonnal felébred a vágy, és különféle hormonok szabadulnak fel, mint például a dopamin. A BrainDesire ennek mértékét képes meghatározni, és ezáltal kimutatni, melyik személy iránt él bennünk legerősebben a vonzalom.
A program segítségével potenciális választottjainkat, de akár már meglévő párunkat is letesztelhetjük, hogy kiderüljön, vajon valóban az ideális párunkkal, az úgynevezett lelki társunkkal vagyunk-e együtt, vagy érdemes volna tovább keresgélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top