Életmód

Bátorság és félelem – beszélgetések Feldmár Andrással

November elején két alkalommal is meghallgathatjuk Feldmár András, a magyar származású, Kanadában élő pszichoterapeuta előadásait a gyávaságról, bátorságról, félelmeinkről és a lehetséges kiutakról.

Egyre többször szembesülünk azzal a dilemmával, hogy egzisztenciális félelmeink miatt visszahúzódjunk, és hallgassunk arról, amit magunk körül tapasztalunk, vagy a félelmünk ellenére bátran kiálljunk, cselekedjünk. Melyek a lehetséges menekülési utak, megoldások? Erre adhatnak választ Feldmár András előadásai és a vele folytatott beszélgetések.

Bátorság és félelem – beszélgetések Feldmár AndrássalNovember 6.
Bátorság: szabadság

Feldmár András előadása a bátorságról – beszélgetés Fullajtár Andreával, a Katona József Színház színművészével
Téma: Hogyan bátorítsuk egymást? Bátorság vagy butaság? Létezik-e virtus bátorság nélkül? Gyáva családból származom? Örököltem a gyávaságomat? Vajon így kell-e maradnom?

November 7.
Félelem: reszketek

Előadás a félelemről – beszélgetés Dolák Saly Róberttel
Téma: Lehet nem félni? Félek a félelemtől? Ha valaki nem fél, mit tegyek, hogy féljen? Szeretlek vagy félek tőled? Megannyi fontos kérdés.

Helyszín: Általános Vállalkozási Főiskola, www.avf.hu
1114 Budapest, Villányi út 11–13.

Mindkét előadás teljes bevétele a Menedék Programot támogatja. A Program olyan, a környezetük számára zavaró, vagy zavart fiataloknak nyújt segítséget, akiknek az életében nincs hely, ahol igazán otthon lehetnének. Valódi otthon híján pedig, kényszerűségből pszichiátriára kerülhetnek.

Jegyvásárlásért kattintsd ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top