Életmód

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!

Babavárásról, megbocsátásról, esküvő előtti lelki felkészülésről is olvashatsz a Nők Lapja Psziché legfrissebb, megújult számában. Olvass bele a magazinba!

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!Dosszié – Babát szeretnék – Akcióterv, hogy sikerüljön
Csak semmi pánik! Akármi is az oka annak, hogy nem akar megérkezni a várva várt gyerek, ma már számtalan kezelési módszer és terápia segíti a leendő szülőket.
MÖRK LEONÓRA írása

Ha egy nő gyereket akar
Ezzel a címmel írt könyvet dr. Csermely Gyula, privát és nőgyógyászi tapasztalatait is összegezve. Béres Alexandra pedig egy igazi nő, aki gyereket szeretett volna, és bár nem ment könnyen, végül sikerült neki! Velük beszélgettünk a babavárás szépségeiről és nehézségeiről.
SZILY NÓRA interjúja

Az illatok ereje
Egy jól megválasztott parfüm segíthet bevonzani a szerelmet, sikerre vinni egy tárgyalást vagy enyhíteni a fájdalomérzetet. De akár vásárlásra is ösztönözhet. Sőt az illatok ismerete a füllentés leleplezésében is jó szolgálatot tehet.
SÁNDOR HELÉNA interjúja

6 módszer hátfájás ellen
Ha boldogok vagyunk, kihúzzuk magunkat, ha aggaszt valami, összegörnyedünk. A folyamatos lelki terhek testi tünetként, például krónikus hátfájásként jelentkeznek. Ám szerencsére már vannak nagyszerű technikák, melyekkel enyhíthetjük vagy meg is szüntethetjük a fájdalmat.
ZÁDROVICH ALIZ írása

Szállj ki a mókuskerékből
Azért keresel, hogy többet költhess? De az értékek halmozása nem tesz boldoggá, sőt egyre feszültebb vagy a sok munkától? Akkor itt az ideje, hogy változtass az életeden! Ehhez ajánlunk egy új szemléletet.
BAKOS ZSUZSI életmódcoach írása

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrissebb számába!Gólyacsalogató
A Nők Lapja Psziché megújult lapszámát Akovács Éva főszerkesztő ajánlja

Lelki tréning esküvő előtt
Hosszú hónapokig szervezzük, hogy minden tökéletes legyen a menyegzőn. Közben azonban a lelki felkészülésre alig marad idő. Összegyűjtöttük a leggyakoribb problémákat és megoldásukat, hogy valóban boldogok legyetek a nagy napon.
ZÁDROVICH ALIZ írása

Miért jó megbocsátani?
Fekete-fehér, jó-rossz, szép-csúnya – megszoktuk az ellentétpárokat, ám a „megbocsátás” szó kivétel, mert egy helyett több ellentéte is van, például haragtartás, neheztelés, bosszúvágy, sőt a gyűlölet is idetartozhat. Sokféleképpen lehet reagálni egy bántalomra, és mindegyiknek megvan a maga méregzacskója. De érdemes a dühünket dédelgetni?
BEATA BISHOP pszichológus írása

A rokonom a főnököm – Áldás vagy átok a családi vállalkozás?
A Dallas óta tudjuk, a családi cég rengeteg bajt hozhat az ember fejére. A valóságban azonban kiderül, a bonyodalmak mellett nem kevés előnnyel is járhat. Például megerősíti a házasságot, a testvéri köteléket, és generációkat tart el.
KOVÁCS NÓRA írása

Ha szeretnél előfizetni a magazinra, itt és most megteheted!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top