Aktív nyár 2017

Babaúszótábor

Babaúszásórákról már bizonyára minden kismama hallott, de azt is tudtátok, hogy vannak tábor, amik csak ezzel foglalkoznak?

Babaúszó táborMég február végén sikerült részt vennünk egy babaúszótáborban Hévíz mellett. Már az első pillanattól kezdve nagyon jó benyomást keltett a hotel, a hotel uszodája és az úszásoktató is. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.

Miután a helyi oktatónkkal megjártuk egy párszor, a meglepetés erejével hatott minden részlete annak, ahogyan egy úszásórát levezényeltek. Profik voltak. Nemcsak a babákra, hanem a szülőkre is figyeltek. Türelmesek voltak, minden mozdulatsort elmagyaráztak és meg is mutatták. Pontosan tudtuk, hogy mi fog történni a kicsikkel. Biztonsággal tudták a szülők is végrehajtani a nem mindig egyszerű feladatot. Mi felváltva a párommal fogtuk a gyerkőcöt a vízben az órák alatt, utána pedig közösen fürdőzhettünk.

A pici is feltűnően jól bírta. Az úszások után mindig nagyot aludt és az éjszakák is eseménytelenül zajlottak. Több korcsoport foglalkozásait láttuk és nagyon meg voltunk elégedve. A pár hónapos csecsemőktől a néhány éves gyerekekig mindegyik nagyon élvezte a foglalkozást. A 2-3 évesek libasorban toporogtak a medence szélén várva a jelzést, hogy úszhassanak. Sípszó és ugrás! Nagyon édesek, és ami még fontosabb, hogy fegyelmezettek voltak.

A cikk folytatása a Caféblogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top