Aktív nyár 2017

Olcsó nyári programok – 1. rész

Nyári szabadság van, pénz viszont nincs – ugye, ismerős helyzet? Íme, 5 TIPP, miként kapcsolódhatunk ki 5000 Ft alatt!

Olcsó nyári programok – 1. részLátogassuk meg a legszebb parkokat!

A Magyar Nemzeti Parkok hetén, június 7. és 16. között rendkívüli kedvezményekkel nézhetjük meg országunk legszebb természetes parkjait. Amellett, hogy szakvezetéses túrákon vehetünk részt, természetismereti játékokat játszhatunk, megnézhetjük a hagyományőrző kézműves-bemutatókat és a tájegységre jellemző gasztronómiába is belekóstolhatunk – mindezt potom pénzért.


Olcsó nyári programok – 1. rész Kapcsoljunk ki a Jóga Fesztiválon!

Június 15-én az Akvárium klubban rendezik meg a Jóga Fesztivált, amelyen nem csupán azért éri meg részt venni, mert ingyenes és egészséges, hanem azért is, mert szakképzett oktatóktól vehetünk órákat, megnézhetjük a „nagyok” bemutatóit, ászanaelemzésben is részesülhetünk, és igazán nyugodt, szellemi közegben áldozhatunk testi-lelki egészségünk oltárán.

 

 

Olcsó nyári programok – 1. részÉjjeli múzeumlátogatás

Ha kedvező áron vágyunk kultúrprogramra, semmiképp ne hagyjuk ki a fővárosban és vidéken sem a múzeumok éjszakáját június 22-én. A dolog lényege: csak ott kell belépőt vennünk, ahová először ellátogatunk, és azzal az egy jeggyel napnyugtától napkeltéig az akcióban részt vevő összes intézményt bejárhatjuk.
Hasznos infókat itt találsz!

 

 

Olcsó nyári programok – 1. részSzínházi esték

A Pesti Nyári Fesztivál keretein belül sok-sok jó előadást megnézhetünk a Városmajori Szabadtéri Színpadon vagy a Margitszigeten. A jegyárak általánosságban bőven 5000 forint alatt vannak, és a Liliomfitól Fenyő Miklós nagykoncertjéig bármit megnézhetünk!
Hasznos infókat, itt találsz!

 

 

 

Olcsó nyári programok – 1. részIrány a szabadstrand!

Reneszánszát éli a szabadstrand – egyáltalán nem ciki a tó vagy folyópart belépő nélkül igénybe vehető részén fürdőzni! Sőt! Az ilyen helyeken jóval kevesebben vannak, mint a fizetős strandokon, így zavartalanabbul élvezhetjük a szabadban töltött időt. Csupán étel-ital az, amiről gondoskodnunk kell, bár a legtöbb szabadstrandon azért akad büfé.
Szabadstrandok a Balatonnál
Szabadstrand a Tiszánál
Szabadstrand a Velencei-tónál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top