Aktív nyár 2017

Programok a szünidő első napjaira

Pénteken az utolsó betű is felkerült a táblákra, így elkezdődött a VAKÁCIÓ! De mégis hová vigyük bizonyítványosztás után a csemeténket?

Kicsiknek – Gyerek Sziget

Programok a szünidő első napjairaA fővárosban a Flórián téren tartanak Gyerek Sziget rendezvényt június 15–16-án 10–18 óra között. Szombaton Gryllus Vilmos nyitja a Nagyszínpad programjait, ahol ezen a hétvégén Bognár Szilvi, a Batyu Színház, Kamilla és Fogas bohócok, a Makám zenekar, valamint a Majorka Színház szórakoztatja majd a közönséget. De lesz még KRESZ-park, állatsimogató, és egész nap mozgásos és drámajátékok várják az óvodásokat.

További infó itt!

 

 

Nagyobbaknak – Coco Rosie és Nomi Ruz a Világvelején, a Millenárisban 

Programok a szünidő első napjairaJúnius 17-én, 20 órától lép fel a Coco Rosie amerikai freak folk zenekar a Millenáris Teátrumban. A buli érdekessége, hogy az est vendége, az amerikai nu-disco- és hiphopénekes, Nomi Ruz, egyenesen New Yorkból érkezik. Sierra és Bianca Casady, az amerikai testvérpár Párizsban alakította meg különleges zenekarát. Zenéjüket „freak folk”-nak is nevezték már, de megtalálhatóak benne a pop, blues, opera, elektronika és a hiphop elemei egyaránt. Költői dalszövegeik belsőséges párbeszédek koncepcionális sorozatai. Ötödik, Tales of GrassWidow című albumuk a berlini City Slang kiadó gondozásában jelent meg május 27-én. A kiadó jegyzi többek között a Calexico, Tindersticks és az Arcade Fire lemezeit is. Az album elkészítésében közreműködött az izlandi zeneszerző, Valgeir Sigurosson, aki korábban olyan kiválóságokkal dolgozott, mint Björk, Kate Nash és a The Magic Numbers. Világ körüli lemezbemutató turnéjuk részeként láthatják őket rajongóik a Millenárisban, a Világveleje Nyár rendezvénysorozat keretében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top