Aktív nyár 2017

Celebtravel – Így nyaralnak családosan Gombos Edináék

Hová utazzon kisgyermekkel itthon és külföldön? Gombos Edina ezekre a helyekre esküszik!

Celebtravel - Így nyaralnak családosan Gombos Edináék


– Melyik a  kedvenc helye, ha nyaralásról van szó?

– Ha rövidebb nyaralásról van szó, akkor a Balaton északi partja és az ausztriai Rust a kedvencünk. Utóbbi egy bájos kisváros a Fertő-tó partján, gólyafészkes háztetőkkel és egy fantasztikus állatkerttel, ami egyben kalandpark is. A távolabbi vidékek közül Kuba után Florida a kedvencünk, ahol szintén rengeteg felfedezni való várja a gyerekes családokat.

– Kiknek és miért ajánlja?
– Mindegyik olyan hely, amely kettesben és gyerekekkel is nagyszerű kikapcsolódást ígér. Ideálisak romantikus vakációzásra és kalandos, mozgalmas, felfedezős nyaralásra is.

– Mi az, amit itt mindenképpen látni kell?
– Rustban kihagyhatatlan a tóparti biciklizés, a fröccsözés a kis pinceéttermekben, valamint az élménypark. Kubában és Floridában nemcsak a városnézés, hanem a tengerparti fürdőzés is nagyszerű. Érdemes bérelt autóval felfedezni mindent.

– Mi az, amit rendszeresen itthon hagy utazás előtt, ami kimarad a bőröndből?
– Listát írok minden utazás előtt, és ennek segítségével pakolok a bőröndbe, így csakis olyan dolgok maradnak itthon, amiket mellőzni tudunk a nyaralás alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top