Aktív nyár 2017

Kreatív nyári tanfolyamok felnőtteknek – 1. rész

Ha nem csak lazsálással akarod tölteni a nyári szabadidődet, akkor a modern tánctól a kreatív divattáboron át a mixerképzésig számtalan jó ötletünk van számodra. Sorozatunk első része következik.

Hegymászó-tanfolyam

Ha valaki egy kicsit mozgalmasabb nyári programra vágyik, július 18-a és 25-e között jelentkezzen a Magyar Hegymászóoktatók Egyesületének programjára, ahol bizony durván megtanítanak hegyet mászni. A csobánkai szállásról induló programok inkább gyakorlatiak, mint elméletiek, szóval hiperaktívak előnyben.
Hol?: A Pilis és Gerecse mászóiskoláiban.
Mennyiért?: 63 000 forint, ami tartalmazza az oktatás, a szállás és a tagdíj költségét.
Jelentkezés itt!

Jobb agyféltekés rajztanfolyam

A jobb agyféltekés rajztanfolyamok többnyire azzal hirdetik magukat, hogy ehhez nincs szükség rajztudásra és kézügyességre, márpedig néha igen csábító született tehetség nélkül is jónak lenni valamiben. “A jobb agyféltekés rajzolás során a rajzolás alapkészségeit sajátítod el: a szélek, a terek, az árnyékok, az arányok és a teljesség észlelését. Amint belép az árnyék, életre kel a kép” – magyarázzák a honlapon. A gyerekek és felnőttek számára is indított tanfolyamon azt ígérik, hogy a végén tök jó portrékat tudunk majd rajzolni, ahogy a tárgyak lerajzolása sem fog gondot okozni.
Hol?: Budapest XIV. kerületében
Mennyiért?: A 4 napos, 32 órás tanfolyam alapdíja 27 000 forint, ami a rajzeszközök árát is tartalmazza.
Jelentkezés itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top